ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Δώστε μου πίσω την Μίλαν"!

Forza Italia party leader Silvio Berlusconi meets reporters after meeting designate premier Giuseppe Conte at Rome's Low Chamber, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Forza Italia party leader Silvio Berlusconi meets reporters after meeting designate premier Giuseppe Conte at Rome's Low Chamber, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η πρόσφατη τοποθέτηση του Ιβάν Γκαζίδη περί σωτηρίας της Μίλαν από οικονομικό αφανισμό δεν άρεσε στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον πρώην ιδιοκτήτη των ροσονέρι να περνάει στην αντεπίθεση.

Ο CEO της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης, είχε δώσει ξεχωριστό χρώμα στην παρουσίαση του Στέφανο Πιόλι ως νέου τεχνικού της ομάδας μεσοβδόμαδα, καθώς μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η νυν διοίκηση αξίζει το σεβασμό όλων από τη στιγμή που έσωσε την ομάδα από τη χρεκοπία και τον υποβιβασμό στην Serie D.

Όπως ήταν λογικό, τα σχόλια αυτά φωτογράφιζαν την προηγούμενη διοίκηση και την κατάσταση στην οποία παρέδωσε την Μίλαν, με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που τώρα είναι στο τιμόνι της Μόντσα έχοντας ως συνεργάτη τον Αντριάνο Γκαλιάνι, να εξοργίζεται και να πετάει πίσω το γάντι.

"Αυτές είναι φράσεις που κάποιος μπορεί ναι πει μόνο αν πηγαίνει στην τουαλέτα και κλείσει πρώτος την πόρτα.

Όσον αφορά δε στο πώς θα κάνουμε την Μίλαν να γίνει ξανά η σπουδαία ομάδα που ήταν στο παρελθόν, είναι απλό, αν και ταυτόχρονα δύσκολο να συμβεί.

Δώστε πίσω την Μίλαν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "καβαλιέρε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πιόλι: "Η κριτική είναι έξτρα κίνητρο για μένα"
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ