ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Αρρωσταίνω όταν βλέπω τη Μίλαν στην TV"

Italian Premier Silvio Berlusconi attends the presentation of the 'Berluscon trophy'  after a
 soccer match betweeen AC Milan and Juventus  at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug.21, 2011. (AP Photo/Luca Bruno)
Italian Premier Silvio Berlusconi attends the presentation of the 'Berluscon trophy' after a soccer match betweeen AC Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug.21, 2011. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Νέα "βέλη" εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων στη Μίλαν εξαπέλυσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνεχίζει τις δηλώσεις του εναντίον της Μίλαν. Μετά από τα όσα είχε πει σχετικά με τη μεταγραφική πολιτική του συλλόγου και το λάθος να πάρει μία "νέα ενδεκάδα" αντί για "3-4 παίκτες παγκόσμιας κλάσης", ήρθε η καινούργια επίθεση στη νέα τάξη πραγμάτων του συλλόγου.

"Δεν έχω βρεθεί στο γήπεδο από τότε που άφησα την ομάδα. Βλέπω τη Μίλαν στην τηλεόραση και αρρωσταίνω", δήλωσε ο "Καβαλιέρε" στον Μαουρίτσιο Κοστάντσο, πασίγνωστο Ιταλό παρουσιαστή και δημοσιογράφο, σε δηλώσεις που θα μεταδοθούν πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ στο "Canale 5".

Ο 81χρονος Ιταλός επιχειρηματίας μεταβίβασε τις μετοχές που κατείχε για πάνω από 30 χρόνια τον Απρίλιο του 2017, έναντι συνολικού αντιτίμου 740.000.000 ευρώ.

Οι "ροσονέρι" πραγματοποίησαν επιθετική μεταγραφική πολιτική το καλοκαίρι, με αποκτήματα άνω των 200.000.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο η ενίσχυση να μεταφερθεί στον αγωνιστικό χώρο μέχρι στιγμής, με τον σύλλογο να βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ