ΜΙΛΑΝ

Μπαλοτέλι: "Με προκαλούν επειδή τους κρύβω τη μπάλα"

Μπαλοτέλι: "Με προκαλούν επειδή τους κρύβω τη μπάλα"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι άνοιξε λογαριασμό στη δεύτερη θητεία του στη Μίλαν σκοράροντας κόντρα στην Ουντινέζε του Ορέστη Καρνέζη και στις δηλώσεις τόνισε πως θα μιλήσει στο γήπεδο για όσους έγραψαν για αυτόν σε Ιταλία και Αγγλία. Υπόκλιση σε "Super Mario" από Μιχάιλοβιτς.

Καλύτερο ξεκίνημα στη δεύτερη θητεία του στη Μίλαν (δανεικός από τη Λίβερπουλ αυτή τη φορά) δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός στράικερ βρήκε δίχτυα μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με την Ουντινέζε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση των "ροσονέρι", αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ενώ λίγο αργότερα άκουσε τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς να τον χαρακτηρίζει στη συνέντευξη Τύπου ως τον MVP της αναμέτρησης.

"Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, κρατούσε τη μπάλα και δεχόταν αρκετά φάουλ χωρίς να αντιδράει ποτέ. Ήταν πάντα δυναμικός, απέδειξε ότι έχει επιστρέψει ο πραγματικός Μπαλοτέλι που γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται τις προκλήσεις. Ήταν τέλειος.

Απόψε ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, τόσο όσον αφορά στις κινήσεις του όσο και ως προς τη συμπεριφορά του. Δεν είναι εύκολο να έχεις ολόκληρο το πλήθος εναντίον σου συνεχώς. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, όμως είμαστε ακόμα στην αρχή.

Μπαλοτέλι: "Με προκαλούν επειδή τους κρύβω τη μπάλα"

Ο Καρνέζης δεν είχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην εκτέλεση φάουλ του Μάριο Μπαλοτέλι

Το ταλέντο του ήταν αδιαμφισβήτητο, ήταν θέμα μυαλού. Οι αμυντικοί του κάνουν φάουλ επειδή είναι καλός, όμως ακόμα και έτσι σκοράρει. Μιλήσαμε και χρειάστηκε να τον κοιτάξω στα μάτια για να δω αν αυτά που έλεγε ήταν αληθινά.

Μέχρι στιγμής η συμπεριφορά του είναι τέλεια και έκανε τη διαφορά απόψε πάνω στο χορτάρι. Χρειάζεται να είναι σταθερός, να προπονείται καλά, να συμπεριφέρεται καλά και να παίζει καλά. Θα φροντίσω να μείνει στο σωστό δρόμο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ενώ για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της Μίλαν στη φετινή Serie A η οποία ήρθε με αρκετό κόπο (προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο αλλά η Ουντινέζε μείωσε σε 3-2 και απείλησε και με ισοφάριση) είπε:

Μπαλοτέλι: "Με προκαλούν επειδή τους κρύβω τη μπάλα"

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Μίλαν στη φετινή Serie A ήρθε έστω και με άγχος στο δεύτερο μέρος

"Το πρώτο μέρος ήταν καλό, ήταν επιθετικός μονόλογος από εμάς και προηγηθήκαμε 3-0. Όπως είπα στα παιδιά στο ημίχρονο, δυστυχώς τα ματς διαρκούν 90 και όχι 45 λεπτά οπότε έπρεπε να συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα. Όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στο δεύτερο μέρος είχαμε άγχος και φόβο, θα πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε αυτές τις καταστάσεις.

Δεν μπορούμε να σκοράρουμε κάθε φορά τρία γκολ για να παίρνουμε τη νίκη (σ.σ. το περασμένο Σάββατο η Μίλαν νίκησε και πάλι 3-2, αυτή τη φορά την Παλέρμο)".

Από την πλευρά του ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος ήταν σε άριστη ψυχολογική κατάσταση μετά την πολύ καλή του απόδοση και το γκολ που σημείωσε, είπε:

"Είμαστε μία ομάδα από μαχητές και παλέψαμε μέχρι το τέλος, παίρνοντας ένα δύσκολο αλλά σημαντικό αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε δύο ανόητα γκολ αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε και για αυτό δίνω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου.

Μπαλοτέλι: "Με προκαλούν επειδή τους κρύβω τη μπάλα"

Ο Super Mario δέχτηκε αρκετά φάουλ από τους παίκτες της Ουντινέζε αλλά δεν "απάντησε". Για αυτό άλλωστε κέρδισε τα εύσημα από τον Μιχάιλοβιτς

Δούλεψα για την ομάδα όπως κάνω πάντα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μένα επειδή ήξερα ότι προσπαθούσαν να με προκαλέσουν. Πήρα μία κίτρινη κάρτα που χάλασε λίγο τη βραδιά μου αλλά συνολικά είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή μου", δήλωσε αρχικά ο 25χρονος Ιταλός στράικερ, για να συμπληρώσει με νόημα:

"Θα φροντίσω να απαντήσω στο γήπεδο σε όποιον μίλησε άσχημα για μένα αυτό το χρόνο, στην Ιταλία και στην Αγγλία. Οι αντίπαλοι αμυντικοί είτε θα παίρνουν κίτρινη κάρτα ή τα πόδια μου, τη μπάλα δεν πρόκειται να την παίρνουν επειδή την κρύβω..."

Ουντινέζε - Μίλαν 2-3

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ