ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Το πρόβλημα της Μίλαν είναι στο μυαλό"

Μιχάιλοβιτς: "Το πρόβλημα της Μίλαν είναι στο μυαλό"

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς τόνισε πως η Μίλαν είναι υποχρεωμένη να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα της ομάδας του δεν είναι η φυσική κατάσταση ούτε η τακτική. Τι δήλωσε για Μπαλοτέλι, Μπάκα και Λουίζ Αντριάνο.

Η Μίλαν έδειξε πολύ καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασία του καλοκαιριού όμως στο ξεκίνημα της φετινής Serie A βρίσκεται ακόμα σε... ανήφορο, έχοντας ήδη τρεις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Που ακριβώς όμως εστιάζει το πρόβλημα ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς;

"Ελπίζω να είχα τακτοποιήσει τα πράγματα, είμαι όμως πεπεισμένος πως θα το κάνω. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο καθώς το πρόβλημα έχει να κάνει με το μυαλό μας. Δεν έχουμε πρόβλημα ούτε φυσικής κατάστασης ούτε τακτικής καθώς απέναντι στη Τζένοα καταφέραμε να παίξουμε καλύτερα όταν μείναμε με 10 παίκτες παρά όταν παίζαμε με 11.

Για τη Μίλαν είναι καθήκον να βρίσκεται ψηλά αλλά δεν είναι προνόμιο που μας δίνεται εκ των προτέρων επειδή φοράμε την κοκκινόμαυρη φανέλα. Θα πρέπει να κατεβαίνουμε στο γήπεδο με σωστή νοοτροπία και αν δεν κατέβεις στο χορτάρι με το ίδιο πάθος που έχουν οι αντίπαλοι δεν θα καταφέρεις να νικήσεις.

Εγώ θέλω να βλέπω μία ομάδα που να παίζει για 95 λεπτά απέναντι σε κάθε αντίπαλο", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος τεχνικός ενόψει του σπουδαίου -και συνάμα κρίσιμου- αγώνα με τη Νάπολι στο "San Siro", και συνέχισε:

"Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Εάν παίξουμε όπως παίξαμε κόντρα στην Ίντερ, ή όπως στο πρώτο ημίχρονο στο Ούντινε ή στο δεύτερο μέρος στη Γένοβα, μπορούμε να βγούμε στο Champions League.

Μιχάιλοβιτς: "Το πρόβλημα της Μίλαν είναι στο μυαλό"

Εάν παίξουμε όπως στο δέυτερο μέρος του αγώνα με την Ουντινέζε ή όπως στο πρώτο ημίχρονο στη Γένοβα, δεν θα βγούμε καν στην Ευρώπη. Ξέρουμε πως την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα που είναι σε φόρμα, ειδικά οι παίκτες της από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Για μένα ο Ιγκουαΐν ειναι ίσως ο καλύτερος επιθετικός στην Ευρώπη. Ξέρουμε πάντως ότι έχει και η Νάπολι τα αδύνατα σημεία της.

Όσον αφορά στους επιθετικούς που προτίθεται να ξεκινήσει για το ματς κόντρα στους "παρτενοπέι" το βράδυ της Κυριακής, δήλωσε: "Έχουμε τρεις επιθετικούς. Έχουν πάει καλά οι Μπάκα και Λουίζ Αντριάνο αλλά περιμένω περισσότερα από αυτούς. Ο Μπαλοτέλι έχει πάει καλά από τότε που ήρθε και αν είναι καλά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εγώ βλέπω και τους τρεις και αποφασίζω κάθε εβδομαδα, προς το παρόν δύο θα παίζουν και ο ένας θα κάθεται στον πάγκο".

Ο Μιχάιλοβιτς παραδέχτηκε επίσης ότι ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ κάνει προπονήσεις μαζί με τη Μίλαν και τον Ιανουάριο θα παρθεί η απόφαση από τη διοίκηση για το αν θα τον αποκτήσει ενώ για το γεγονός πως το καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στο να υπογράψει στη Νάπολι, δήλωσε με νόημα:

"Θα ευχαριστώ πάντα τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις που ήθελε να με φέρει στη Νάπολι. Συναντηθήκαμε μερικές φορές αλλά συμφωνήσαμε από κοινού να μην δουλέψουμε μαζί. Ήταν δική μου επιλογή που δεν πήγα στη Νάπολι, ίσως όμως να ήταν καλύτερα για εκείνον (γέλια).

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ