ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Στην Μπολόνια ή τη Χάμαρμπι την επόμενη σεζόν ο Ζλάταν"

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα παραμείνει στη Μίλαν και προδιέγραψε τις δυο επιλογές του Σουηδού: Την Μπολόνια που προπονεί ο ίδιος ή τη Χάμαρμπι στην οποία ο 38χρονος έχει μετοχές.

Η Μπολόνια συνεχίζει ν' ασκεί πίεση στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για να φορέσει τη ροσομπλού φανέλα την επόμενη σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του με τη Μίλαν εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο Σέρβος προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της πατρίδας του και το πρόγραμμα Vece sa Ivanom Ivanovicem εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Σουηδός δεν θα παραμείνει στους ροσονέρι.

Μάλιστα προδιέγραψε και τις δυο επιλογές που έχει το 38χρονος επιθετικός για την επόμενη σεζόν. Την Μπολόνια - την ομάδα που προπονεί ο ίδιος - ή την επιστροφή στη Σουηδία και τη Χάμαρμπι, με την οποία έκανε προπονήσεις ο Ζλάταν τον τελευταίο μήνα και στην οποία κατέχει το 23,5% των μετοχών.

"Ο Ζλάταν με πήρε πριν από λίγες ημέρες τηλέφωνο. Θα δούμε τι θ' αποφασίσει να κάνει το καλοκαίρι. Σίγουρα δεν θα μείνει στη Μίλαν. Μένει να φανεί εάν θα έρθει σε εμάς στην Μπολόνια ή θα επιστρέψει στη Σουηδία. Έχουμε μια διαφορετική σχέση, είναι γιατί οι επικίνδυνοι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους (γέλια)", υποστήριξε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Άλλωστε ο ίδιος ο Ιμπραχίμοβιτς είχε αφήσει συνέντευξη που παραχώρησε στο Dplay Sweden ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία για να φορέσει τη φανέλα της Χάμαρμπι.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ