ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Περπατώ με ψηλά το κεφάλι"

Μιχάιλοβιτς: "Περπατώ με ψηλά το κεφάλι"

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που η Μίλαν του κοινοποίησε το "αντίο" αλλά τόνισε πως αισθάνεται υπερήφανος για την δουλειά του στους "ροσονέρι".

Πήγε με όνειρα και φιλοδοξίες στο Μιλανέλο το περασμένο καλοκαίρι μετά από μία άκρως επιτυχημένη θητεία στη Σαμπντόρια, ωστόσο το φινάλε δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να τον "τελειώσει" έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της φετινής Serie A και του στέρησε έτσι την ευκαιρία όχι μόνο να διεκδικήσει την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League τη νέα σεζόν αλλά και να πάρει μέρος στον πρώτο τελικό της καριέρας του, απέναντι στη Γιουβέντους για το Coppa Italia.

Μιχάιλοβιτς: "Περπατώ με ψηλά το κεφάλι"

Το ακόμα πιο στενάχωρο για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως πληροφορήθηκε για την απομάκρυνσή του από τον Αντριάνο Γκαλιάνι και όχι τον ιδιοκτήτη της ομάδας, με τον αντιπρόεδρο να τον ενημερώνει μάλιστα τηλεφωνικά και όχι από κοντά.

Ποιά ήταν η πρώτη του αντίδραση; Απογοήτευση φυσικά, με τον Μιχάιλοβιτς να δηλώνει ωστόσο στην "Repubblica": "Είμαι δυσαρεστημένος, έχω όμως την υπερηφάνεια ενός ανθρώπου που μπορεί να περπατήσει με ψηλά το κεφάλι. Έδωσα το μάξιμουμ".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ