ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Εγώ θα με κρατούσα σίγουρα στη Μίλαν"

Μιχάιλοβιτς: "Εγώ θα με κρατούσα σίγουρα στη Μίλαν"

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς τόνισε πως διατηρεί άριστη σχέση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αλλά παραδέχτηκε πως η παραμονή του στον πάγκο θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τα αποτελέσματα.

"Με ενοχλεί το γεγονός ότι μετά από μία ήττα (σ.σ. 2-0 στην έδρα της Σασουόλο) ξανάρχισε η συνήθης ιστορία για το μέλλον μου. Δεν υπάρχει ποτέ μέση οδός, περνάμε πάντα από το ένα άκρο στο άλλο αλλά το έχω συνηθίσει.

Θα κριθώ στο τέλος του πρωταθλήματος, όπως όλοι οι προπονητές. Από την πλευρά μου, εάν εξαρτιώταν αποκλειστικά από εμένα, θα παρέμενα εδώ, θα ανανέωνα τη συνεργασία με τη Μίλαν", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Μίλαν, για να συμπληρώσει πάνω σε αυτό το ζήτημα:

"Είπα σε έναν οπαδό που με ρώτησε ότι δεν ξέρω αν θα μείνω στη Μίλαν; Μα είναι μία φυσιολογική απάντηση. Έχω ένα συμβόλαιο που διαρκεί μέχρι το 2017 και σκοπεύω να το σεβαστώ. Είναι ξεκάθαρο πως στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Μιχάιλοβιτς: "Εγώ θα με κρατούσα σίγουρα στη Μίλαν"

Όσον αφορά στην επίσκεψη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Μιλάνελο την Παρασκευή και αν ειπώθηκε κατι ιδιαίτερο μεταξύ των δύο ανδρών, είπε: "Είχαμε μία ήρεμη κουβέντα, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Υπάρχει καλή σχέση με τον πρόεδρο, μιλήσαμε για το τι δεν πήγε καλά στο ματς με τη Σασουόλο και το παιχνίδι που ακολουθεί για μας με την Κιέβο Βερόνα.

Με ρωτάτε όμως περισσότερο για τη σχέση μου με τον Μπερλουσκόνι και λιγοτερο για την τακτική και τεχνικά θέματα και αυτό δεν είναι υγιές. Μόνο εδώ υπάρχει αυτή η εμμονή, ξέρω ότι το ίδιο συνέβαινε και με τους προκατόχους μου. Το επαναλαμβάνω: είναι καλή η σχέση μου με τον Μπερλουσκόνι".

Κληθείς δε να κάνει το σχόλιό του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο Σέρβος τεχνικός ήταν κατηγορηματικός: "Η φυσική του κατάσταση δεν είναι κακή αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος από ψυχολογική άποψη.

Εμείς τον βοηθάμε αλλά πρέπει να βοηθήσει και ο ίδιος τον εαυτό του. Θα πρέπει να είναι περισσότερο ενεργός στο γήπεδο".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ