ΜΙΛΑΝ

Μιραμπέλι: "Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες μπλόκαραν τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Μίλαν"

Μιραμπέλι: "Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες μπλόκαραν τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Μίλαν"

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι του 2018 οι τότε ιδιοκτήτες των ροσονέρι είχαν βάλει φρένο στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μία ιστορία από το παρελθόν έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Μίλαν μίλησε στο "SportItalia" και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των ροσονέρι για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι του 2018.

Τότε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τελικά κατέληξε στη Γιουβέντους για περίπου 100 εκατομμύρια.

Για τον "CR7" είχε ενδιαφερθεί και η Μίλαν, όμως η τότε διοίκηση της ομάδας πάγωσε την απόκτησή του. Ο λόγος; Ότι δεν θεώρησαν συμφέρουσε μία πιθανή συμφωνία μαζί του. Μάλιστα, ο Μιραμπέλι εμφανίστηκε βέβαιως ότι με τη νυν διοίκηση ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είχε μετακομίσει στο Μιλάνο και όχι στο Τορίνο.

"Ξέραμε ότι είχε κάποια προβλήματα με την Ρεάλ. Κάναμε τα πάντα αλλά οι Κινέζοι ιδιοκτήτες μπλόκαραν την συμφωνία γιατί θεώρησαν ότι δεν ήταν συμφέρουσα για την ομάδα. Με τους σημερινούς ιδιοκτήτες, ο Ρονάλντο θα ήταν παίκτης της Μίλαν" τόνισε μεταξύ άλλων.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ