ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Χωρίς τον Ιμπραχίμοβιτς στο εξάποντο ματς με την Ρόμα

AC Milan's manager Stefano Pioli gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's manager Stefano Pioli gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Στέφανο Πιόλι χαρακτήρισε πολύ κρίσιμο το ματς κόντρα στην Ρόμα και αποκάλυψε πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παραμένει τραυματίας και δεν θα είναι καν στον πάγκο της Μίλαν.

Ο εκτός έδρας θρίαμβος με 4-1 κόντρα στην Λέτσε κράτησε ζωντανό το όνειρο της Μίλαν για έξοδο στην Ευρώπη, όμως για να παραμείνει σε αυτό το δρόμο θα χρειαστεί νέο τρίποντο την Κυριακή, αυτή τη φορά κόντρα στην Ρόμα στο "Σαν Σίρο".

Σε αυτή τη μάχη δεν θα έχει ωστόσο στη διάθεσή της τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον Στέφανο Πιόλι να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως ο Σουηδός σταρ θα μείνει εκτός αποστολής των ροσονέρι και να κάνει λόγο για... εξάποντο ματς κόντρα στους τζαλορόσι.

"Μοιάζουμε στην Ρόμα όσον αφορά στις εμφανίσεις μας αλλά η πραγματικότητα λέει πως υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στη βαθμολογία. Το ματς είναι εξάποντο.

AC Milan's coach Stefano Pioli smiles prior to the Serie A soccer match between Lecce and AC Milan, at the Via del Mare stadium in Lecce, Italy, Monday, June 22, 2020. (Spada/LaPresse via AP)
AC Milan's coach Stefano Pioli smiles prior to the Serie A soccer match between Lecce and AC Milan, at the Via del Mare stadium in Lecce, Italy, Monday, June 22, 2020. (Spada/LaPresse via AP) SPADA/LAPRESSE VIA AP

Ο Ζλάταν (Ιμπραχίμοβιτς) δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν θα είναι στον πάγκο την Κυριακή. Δούλεψε καλά και σκληρά, προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του την Παρασκευή αλλά δεν είναι έτοιμος από πλευρά φυσικής κατάστασης" , τόνισε ο Πιόλι, για να αναφερθεί κατόπιν στη συμβολή του Άντε Ρέμπιτς στην άνοδο των Μιλανέζων.

"Ο Ρέμπιτς έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση στην επίθεση. Ήταν εξαιρετικός με την Λέτσε και έχει γίνει πολύτιμος για εμάς, βοηθώντας ακόμα και στο πρέσινγκ πάνω στον αντίπαλο.

Η ομάδα θα δώσει τα πάντα στα 11 εναπομείναντα ματς. Έχουμε ωριμάσει αρκετά. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο μέχρι το φινάλε αλλά μας δίνει κίνητρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ