ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Χάνει το ματς με Ολυμπιακό ο αρχηγός των "ροσονέρι"

AC Milan's Alessio Romagnoli, right, and Betis' Sergio Leon vie for the ball during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Alessio Romagnoli, right, and Betis' Sergio Leon vie for the ball during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο 23χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός κι αρχηγός της Μίλαν, Αλέσιο Ρομανιόλι, τραυματίστηκε, θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα και θ' απουσιάσει από το ματς των "ροσονέρι" με τον Ολυμπιακό (13/12).

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι εγκατάλειψε την αποστολή της εθνικής Ιταλίας κι αντικαταστάθηκε από τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Μίλαν (κι αρχηγός της ομάδας) αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα.

Ο τεχνικός των "ροσονέρι", Τζενάρο Γκατούζο, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού του στόπερ για τα ματς με Λάτσιο (25/11, 19:00), Πάρμα (2/12, 13:30), Τορίνο (9/12, 21:30) για τη Serie A (13η, 14η και 15η αγωνιστική αντίστοιχα), όπως και γι' αυτά με Ντουντελάνζ (29/11, 19:55) και Ολυμπιακό (13/12, 22:00) για το Europa League (5η κι 6η αγωνιστική αντίστοιχα).

Μίλαν κι Ολυμπιακός έχουν από επτά βαθμούς - η Μπέτις έχει έναν περισσότερο (8) - μετά από τέσσερα ματς. Στο πρωτάθλημα, η Μίλαν έχει 21 βαθμούς στα πρώτα 12 ματς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο 24χρονος Αντρέα Κόντι. Την τρέχουσα σεζόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον Γκατούζο, αλλά οι συνθήκες ίσως καθιστούν επιβεβλημένη την παρουσία του. Δεν αποκλείεται ωστόσο, ν' αλλάξει το σύστημα σε 3-5-2.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ