ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Τρίζει η καρέκλα του Γκατούζο, ο Ντοναντόνι φαβορί για διάδοχος!

AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η ήττα στο ντέρμπι από την Ίντερ έφερε σε εξαιρετικά άβολη θέση τον Τζενάρο Γκατούζο, με ιταλικό δημοσίευμα να θέλει τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι να είναι φαβορί για να πάρει το χρίσμα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το γκολ του Μάουρο Ικάρντι στο 92ο λεπτό του "Derby della Madonnina" έφερε την πρώτη ήττα για την Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις μετά τις 25 Αυγούστου, ταυτόχρονα όμως έφερε και τον Τζενάρο Γκατούζο πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Και αυτό γιατί οι "ροσονέρι" βρίσκονται ήδη μακριά από την κορυφή μετά τις πρώτες 9 αγωνιστικές ενώ η ήττα από την Ίντερ έκανε τους οργανωμενους οπαδούς των "ροσονέρι" να στραφούν μέσω ανακοίνωσης όχι μόνο εναντίον των παικτών αλλά και του "Ρίνγκιο".

Σύμφωνα μάλιστα με την "Sportmediaset", το μέλλον του Γκατούζο θα κριθεί στα τρία επόμενα παιχνίδια της Μίλαν, με την Μπέτις για το Europa League και με τις Σαμπντόρια και Τζένοα για το πρωτάθλημα.

Σε περίτπωση που τα αποτελέσματα δεν τον βοηθήσουν, οι άνθρωποι των "ροσονέρι" (Μαλντίνι-Λεονάρντο) έχουν ήδη καταλήξει στο άτομο που θα τον διαδεχτεί, με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι να έχει πάρει πολύ μεγάλο προβάδισμα έναντι του έτερου μνηστήρα για τη θέση, του Αντόνιο Κόντε.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, στα συν του Ντοναντόνι, πέρα από το γεγονός πως είναι ένας από τους παίκτες που έλαμψαν στη χρυσή εποχή των Μιλανέζων είναι το εξαιρετικό βιογραφικό του: 9η θέση με την Λιβόρνο τη σεζόν 2004-05, σωτηρία με την Κάλιαρι το 2010-11, 7η θέση με την Πάρμα το 2011-12, παραμονή με την Μπολόνια το 2015-16.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ