ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Τραυματίας κι ο Τσαλχάνογλου!

AC Milan's Hakan Calhanoglu, right, and Olympiakos' Vasilis Torosidis fight for the ball during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Olympiacos, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Hakan Calhanoglu, right, and Olympiakos' Vasilis Torosidis fight for the ball during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Olympiacos, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου αποχώρησε τραυματίας από το Τουρκία - Σουηδία και το όνομά του προστέθηκε δίπλα σε αυτά των Ματία Καλντάρα, Ματέο Μουσάτσιο, Λούκας Μπίγλια, Αλέσιο Ρομανιόλι και Τζάκομο Μποναβεντούρα στο ιατρικό δελτίο της Μίλαν.

Νοσοκομείο... θυμίζει η αντίπαλος του Ολυμπιακού για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, Μίλαν. Τα ονόματα στο ιατρικό δελτίο των "ροσονέρι" αυξάνονται.

Ήδη ο Τζενάρο Γκατούζο μετρά έξι παίκτες του τραυματίες, με τον Χακάν Τσαλχάνογλου να είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα. Ο 24χρονος μέσος αποχώρησε τραυματίας από το Ικόνιο και την αναμέτρηση της εθνικής Τουρκίας με την αντίστοιχη της Σουηδίας για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League. Τη Δευτέρα (19/11) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα απουσίας του.

Το Σάββατο (17/11) έγινε γνωστό ότι ο 23χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός κι αρχηγός της Μίλαν, Αλέσιο Ρομανιόλι, τραυματίστηκε, θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα. Έτσι θα χάσει τα ματς με Λάτσιο (25/11, 19:00), Πάρμα (2/12, 13:30), Τορίνο (9/12, 21:30) για τη Serie A (13η, 14η και 15η αγωνιστική αντίστοιχα), όπως και γι' αυτά με Ντουντελάνζ (29/11, 19:55) και Ολυμπιακό (13/12, 22:00) για το Europa League (5η κι 6η αγωνιστική αντίστοιχα).

Ο Ματία Καλντάρα είναι εκτός για τρεις μήνες, ο Ματέο Μουσάτσιο για τον επόμενο ενάμιση μήνα, ο Λούκας Μπίγλια για τους επόμενους τέσσερις, ο Τζάκομο Μποναβεντούρα για τους επόμενους πέντε.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ