ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Θέλει να "σβήσει" το πατατράκ με τον Ολυμπιακό μέσω ρελάνς για Ιμπραχίμοβιτς!

Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his debut goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates his debut goal during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο επώδυνος αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό στο Europa League και το βαρύ πρόστιμο από την UEFA κάνει τους ανθρώπους της Μίλαν να επιστρέψουν στο... κόλπο για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

Λίγες ημέρες πριν ο Λεονάρντο είχε ρίξει -με δημόσια τοποθέτησή του- τους τόνους αναφορικά με την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην Μίλαν, όμως η περίπτωση της απόκτησης του 37χρονου σούπερ σταρ όχι μόνο παραμένει "ζωντανή" αλλά επιπλέον οι "ροσονέρι" είναι έτοιμοι για... αντεπίθεση.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", υπάρχει αλλαγή πλάνων και οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους το μεταγραφικό σχεδιασμό της επτάκις πρωταθλήτριας Ευρώπης, είναι έτοιμοι για νέα πρόταση στον "Ίμπρα".

Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει πως η πρόταση αυτή θα είναι πολύ υψηλότερη σε σχέση με την προηγούμενη (1.500.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης από την πλευρά της Μίλαν για τους επόμενους 12 μήνες), έτσι ώστε να δελεαστεί ο Ιμπραχίμοβιτς και να ζητήσει από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι (δεσμεύεται μαζί τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019) να τον αφήσουν ελεύθερο!

Τι είναι αυτό που έκανε τους διοικούντες τον μιλανέζικο σύλλογο να αλλάξουν στάση και να επιστρέψουν, πιο "ζεστοί" μάλιστα, για την απόκτηση του Ιμπραχίμοβιτς;

Η εν λόγω ιστοσελίδα παραθέτει δύο λόγους: το ένα ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League μετά το "χαστούκι" στην Ελλάδα από τον Ολυμπιακό και το άλλο το πρόστιμο ύψους 12.000.000 ευρώ που της επιβλήθηκε από την UEFA για την παραβίαση του Financial Fair Play (ήταν κατά 6-7 εκατομμύρια μεγαλύτερο απ'ότι υπολόγιζαν).

"Χωρίς την Ευρώπη θα είναι πολύ δύσκολο να χτυπήσουν άλλους στόχους ίδιας ποιότητας και, έχοντας κλείσει τον Πακέτα, το καλύτερο που θα μπορούν να κάνουν θα ήταν να φέρουν έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή ως ελεύθερο", ανάφερει χαρακτηριστικά η "Sportmediaset" θέλοντας να δικαιολογήσει την πληροφορία πως ο Ιμπραχίμοβιτς έγινε ξανά ο Νο 1 μεταγραφικός στόχος.

Photo Credits: AP Photo/Jae C. Hong

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ