ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Συνελήφθησαν οι δυο ληστές του Καστιγέχο

AC Milan's Samu Castillejo controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Samu Castillejo controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η αστυνομία της Τοσκάνης συνέλαβε δυο νεαρούς για τη ληστεία του εξτρέμ της Μίλαν, Σάμου Καστιγέχο, υπό την απειλή όπλου ενώ εντόπισαν και το ρολόι που έκλεψαν από τον Ισπανό.

Ο εξτρέμ της Μίλαν, Σάμου Καστιγέχο, αποκάλυψε στις 9 Ιουνίου μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram πως έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο Μιλάνο.

"Είναι όλα εντάξει στο Μιλάνο; Μόλις με λήστεψαν δύο άνδρες, προτάσσοντάς μου όπλο στο πρόσωπό μου", είχε γράψει ο Ίβηρας στην ανάρτησή του ενώ σύμφωνα με τη σελίδα "Milannews.it", ο 25χρονος οδηγούσε το αμάξι του όταν τον σταμάτησαν οι δύο άνδρες μπροστά σε φανάρι, για να του στρέψουν όπλο στο πρόσωπό του και να καταφέρουν έτσι να του αποσπάσουν ένα πολύ ακριβό ρολόι.

Η αστυνομία της Τοσκάνης συνέλαβε στη Σιένα δυο νεαρούς για τη ληστεία. Οι αρχές παρακολουθούσαν τους ληστές τις τελευταίες δυο ημέρες, τους σταμάτησαν στην εθνική οδό ενώ εντοπίστηκε και το κλεμμένο ρολόι στον έλεγχο που διενεργήθηκε.

Ο Σάμου Καστιγέχο έγινε μέλος των ροσονέρι το καλοκαίρι του 2018, έναντι 21.300.000 ευρώ από την Βιγιαρεάλ, με τον Ισπανό να μετράει τη φετινή σεζόν 1 γκολ και 4 ασίστ σε 19 επίσημα παιχνίδια με τους διαβόλους.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ