ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Στη λίστα και ο Μέμφις Ντεπάι

Lyon's Memphis Depay reacts after missing a chance to score during the French League 1 soccer match between Lyon and Paris SG, at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Memphis Depay reacts after missing a chance to score during the French League 1 soccer match between Lyon and Paris SG, at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ο Μέμφις Ντεπάι έχει σταματήσει προσωρινά τις συζητήσεις για την υπογραφή νέου συμβολαίου με την Λιόν, με την Μιλάν να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις.

Ο Μέμφις Ντεπάι έχει παγώσει τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του με την Λιόν, με την Μίλαν να περιμένει στην γωνία για τον Ολλανδό επιθετικό, σύμφωνα με την Tuttomercato. Ο Ντεπάι επέστρεψε στις προπονήσεις με την Λιόν, ενόψει του αγώνα με την Γιουβέντους για τους 16 του Champions League, στις 7 Αυγούστου.

Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ-Ολάς, έχει έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα θα δρομολογηθούν μετά τον αγώνα με την Γιουβέντους. Ο Ντεπάι έχει αρκετούς θαυμαστές στο Μιλάνο, ένας εκ των οποίων είναι ο Ραλφ Ράνγκνικ, που αναμένεται να αντικαταστήσει τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της ομάδας.

Στην Μίλαν έχουν ξεχωρίσει και άλλες περιπτώσεις για την θέση της επίθεσης, με τους Λούκα Γιόβιτς και Πάτρικ Σικ να απασχολούν τους Μιλανέζους, σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ. Ο Ντεπάι την φετινή σεζόν έπαιξε 18 παιχνίδια, βρίσκοντας δίχτυα 14 φορές. Την φετινή σεζόν, στο παιχνίδι κόντρα στην Ρεν υπέστη ρήξη χιαστών, μένοντας εκτός δράσης για έξι μήνες.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ