ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Σπαλέτι και Γκαρσία οι εκλεκτοί για την άκρη του πάγκου

Inter Milan coach Luciano Spalletti reacts during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Sunday, May 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan coach Luciano Spalletti reacts during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Sunday, May 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η εκτός έδρας νίκη επί της Τζένοα φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει τον Τζαμπάολο στον πάγκο της Μίλαν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για μάχη των διοικούντων με τον χρόνο για να βρουν το διάδοχό του.

Η Μίλαν πήρε το φιλί της ζωής που έψαχνε στο "Μαράσι" (μετά από τρεις σερί ήττες που μετρούσε) επικρατώντας με 2-1 της Τζένοα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η παραμονή του Μάρκο Τζαμπάολο στον πάγκο της μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Τουναντίον μάλιστα. Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Μίλαν δεν έμειναν ευχαριστημένοι ούτε από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στη Γένοβα ούτε από την απόφαση του προπονητή να αφήσει στον πάγκο τους Πακετά και Λεάο, και έχουν αρχίσει ήδη τη διαδικασία για την ανεύρευση του διαδόχου του.

AC Milan's manager Marco Giampaolo follows the game during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's manager Marco Giampaolo follows the game during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Υπάρχουν μάλιστα και δύο ονόματα που έχουν δει ήδη το φως της δημοσιοτητας. Ο ένας είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που απολαμβάνει της μεγάλης εκτίμησης των Πάολο Μαλντίνι και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, με τον έμπειρο τεχνικό να δεσμεύεται όμως με την Ίντερ μεχρι το 2021 με συμβόλαιο ύψους 5.000.000 ευρώ και να είναι άγνωστο αν έχει διάθεση να το αφήσει για να επιστρέψει στη δράση.

Ο δεύτερος είναι ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος διαθέτει και αυτός εμπειρία από το Καμπιονάτο λόγω της παρουσίας του στην Ρόμα πριν λίγα χρόνια, με τον Γάλλο τεχνικό να είναι μάλιστα ελεύθερος έχοντας λύσει τον περασμένο Μάιο το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ.

Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν επίσης πως το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο ακούστηκε αλλά εγκαταλείφθηκε γρήγορα αυτή η περίπτωση, ενώ τονίζουν πως τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα αναφορικά με τον προπονητή που θα καθοδηγήσει τους ροσονέρι μέχρι το φινάλε της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: Η Μίλαν απέδρασε από τη Γένοβα με ήρωα τον Ρέινα
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ