ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Προσφέρει 6.000.000 ευρώ το χρόνο στον Ιμπραχίμοβιτς

LA Galaxy forawrd Zlatan Ibrahimovic (9) of Sweden, in actions during an MLS soccer match between LA Galaxy and Chicago Fire in Carson, Calif., Saturday, March 2, 2019. The Galaxy won 2-1. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
LA Galaxy forawrd Zlatan Ibrahimovic (9) of Sweden, in actions during an MLS soccer match between LA Galaxy and Chicago Fire in Carson, Calif., Saturday, March 2, 2019. The Galaxy won 2-1. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Η Μίλαν είναι αποφασισμένη να ντύσει ξανά στα ροσονέρι τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με την Gazzetta dello Sport να αποκαλύπτει πως του έκανε πρόταση μέχρι το 2021 με ετήσιες αποδοχές 6 εκατ.ευρώ.

Η φετινή σεζόν δεν θα μπορούσε να εξελιχτεί χειρότερα για την Μίλαν, με την άλλοτε κραταιά ομάδα του Μιλάνου να μετράει ήδη 7 ήττες στις πρώτες 13 αγωνιστικές της Serie A, να βρίσκεται στην 13η θέση και λίγους πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και να έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, με τον Στέφανο Πιόλι να έχει αντικαταστήσει τον Μάρκο Τζαμπάολο.

Όλα αυτά έχουν κάνει τους ανθρώπους των ροσονέρι να αναζητούν τρόπους για να βγάλουν την ομάδα από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει και κάπου εδώ κολλάει ο ελεύθερος Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

Το συμβόλαιο του "Ίμπρα" με τους Γκάλαξι λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2019, ο 38χρονος Σουηδός θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να κλείσει την καριέρα του και μία από τις ομάδες που θα τον ενδιέφεραν είναι και η Μίλαν, με τη φανέλα της οποίας είχε εξαιρετική παρουσία τη διετία 2010-2012.

Μίλαν: Προσφέρει 6.000.000 ευρώ το χρόνο στον Ιμπραχίμοβιτς

Οι δύο πλευρές δεν έχουν μείνει μάλιστα μόνο σε φιλολογικό φλερτ καθώς έχει ήδη λάβει χώρα ένα ραντεβού των Μαλντίνι και Μπόμπαν με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραιόλα, με την Gazzetta dello Sport να αποκαλύπτει μάλιστα σε σημερινό της δημοσίευμα τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα του Μιλάνου, οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να δελεάσουν τον Ιμπραχίμοβιτς να αποδεχτεί την προσφορά τους (υπάρχει την ίδια ώρα έντονο ενδιαφέρον από την Μπολόνια) και για αυτό του προτείνουν συμβόλαιο όχι για έξι μήνες αλλά για 1,5 χρόνο, δίνοντάς του 6.000.000 ευρώ ετησίως.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ενδεχομένως ο 38χρονος Σουηδός σούπερ σταρ να βρει άλλες προτάσεις που να είναι πιο συμφέρουσες οικονομικά αλλά καμία που να είναι σε θέση να τον κάνει ηγέτη σε τόσο μεγάλη ομάδα στην Serie A, με την απάντησή του να αναμένεται να δοθεί στους ροσονέρι μέσα στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ