ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

ManU defender Diogo Dalot celebrates ManU's Marcus Rashford's goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
ManU defender Diogo Dalot celebrates ManU's Marcus Rashford's goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με την Μπόντο/Γκλιμτ για ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Νορβηγίας, τον Γενς Πέτερ Χάουγκε, ενώ κατέθεσε πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δανεισμό του Ντιόγκο Νταλότ.

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε η Μίλαν, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Μπόντο/Γκλιμτ, την οποία αντιμετώπισε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, για την απόκτηση του 20χρονου Νορβηγού αριστερού εξτρέμ, Γενς Πέτερ Χάουγκε.

Ο Χάουγκε θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του νορβηγικού ποδοσφαίρου, μετρώντας την εφετινή σεζόν 14 γκολ και εννιά ασίστ σε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στην ήττα με 3-2 από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να αναμένεται άμεσα στο Μιλάνο για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, οι "ροσονέρι" κινούνται και για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, με τον Ντιόγκο Νταλότ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποτελεί τον πρώτο στόχο. Μάλιστα, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στους "Κόκκινους Διαβόλους" για το δανεισμό του 21χρονου αμυντικού, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ θα προτιμούσαν να τον δώσουν με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικό, αφού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τη νέα σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ