ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Περιμένει την απάντηση του Μαλντίνι

IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - ICC ambassadors Paolo Maldini, left, Sir Alex Ferguson and Stephen Ross, co-founder RSE Ventures, right, watch the 2017 International Champions Cup presented by Heineken launch on Tuesday, March 21, 2017, in New York. (Adam Hunger/AP Images for International Champions Cup)
IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - ICC ambassadors Paolo Maldini, left, Sir Alex Ferguson and Stephen Ross, co-founder RSE Ventures, right, watch the 2017 International Champions Cup presented by Heineken launch on Tuesday, March 21, 2017, in New York. (Adam Hunger/AP Images for International Champions Cup) AP IMAGES FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης, θέλει για τη θέση του τεχνικού διευθυντή τον Πάολο Μαλντίνι, με τον Ιταλό παλαίμαχο να απαντάει στο επόμενο διάστημα.

Η Μίλαν απέτυχε να προκριθεί στο Champions League της επόμενης περιόδου με τους "ροσονέρι" να θέλουν να διορθώσουν τα πράγματα με αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Εκτός από τον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο παρελθόν αποτελεί και ο αθλητικός διευθυντής του κλαμπ, Λεονάρντο.

Βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο είναι ο Πάολο Μαλντίνι. Αυτή είναι και η επιθυμία του εκτελεστικού διευθυντή της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδης, όπως εκείνος την εξέφρασε στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta delllo Sport".

"Θαυμάζω τον Μαλντίνι. Αντιπροσωπεύει τις αξίες και την κουλτούρα της ομάδας. Βλέπεις τον Μαλντίνι και βλέπεις τη Μίλαν. Είναι ιδανικός για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Θα έχει καλό προσωπικό γύρω του. Θα επικεντρωθεί απόλυτα σε τεχνικές αποφάσεις. Θα περιμένω την απάντηση του Πάολο, μετά θα πάρουμε απόφαση για προπονητή και παίκτες" ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν στην ιταλική εφημερίδα.

Ο Μαλντίνι απάντησε στην πρόταση του Γκαζίδης δηλώνοντας ότι δεν έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση, αφού πρέπει να εξετάσει κάποιες παραμέτρους: "Είναι ελκυστική προσφορά, αλλά πρέπει να μιλήσουμε, τώρα δεν είναι η σωστή ώρα, χρειάζεται να δω κάποια πράγματα. Σε λίγες μέρες τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν, θα απαντήσω στο τέλος της εβδομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν: Φεύγει ο Γκατούζο χαρίζοντας 5.00.000 ευρώ
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ