ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Πανό με μήνυμα αγάπης στον Αντσελότι

Napoli coach Carlo Ancelotti gestures during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Napoli coach Carlo Ancelotti gestures during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο "Σαν Σίρο" μετά το διαζύγιό του με την Μίλαν και κέρδισε κάτι παραπάνω από τα χειροκροτήματα του κοινού (PHOTO).

Οι τιφόζι της Μίλαν δεν τον ξέχασαν και στο πρώτο ματς του Κάρλο Αντσελότι ως αντίπαλος στο "Σαν Σίρο" κατάλαβε πως στα οκτώ χρόνια που υπηρέτησε τους Μιλανέζους από το πόστο του προπονητή απέκτησε πάρα πολλούς φίλους.

Όταν ο εκφωνητής του γηπέδου ανήγγειλε το όνομα του νυν τεχνικού της Νάπολι και άλλοτε της Μίλαν, από τις εξέδρες ακούστηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα ενώ η Curva Sud που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του αφιέρωσε και ένα πανό.

"Χρόνια που δεν διαγράφονται και σημάδεψαν μία εποχή, ο Καρλέτο για πάντα θρύλος της Μίλαν" ( "Anni indelebili che hanno marchiato un'era, Carletto per sempre leggenda rossonera") έγραφε το πανό των φίλων των "ροσονέρι" για τον 59χρονο τεχνικό, δείγμα της πολύ μεγάλης εκτίμησης που του τρέφουν.

Μίλαν: Πανό με μήνυμα αγάπης στον Αντσελότι

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ