ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Παίκτης της Τσέλσι στη λίστα για την ενίσχυση στην άμυνα

AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Olympiacos, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Olympiacos, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών της Μίλαν και η διοίκηση των "ροσονέρι" βγαίνει στην αγορά για αμυντικό, με παίκτη που "δεν βλέπει" ο Μαουρίτσιο Σάρι να μπαίνει στο στόχαστρο!

Αν και άρχισε άσχημα τη σεζόν όσον αφορά στα αποτελέσματα η Μίλαν "ανέβηκε" στη συνέχεια και είναι μέσα στους στόχους της σε Ιταλία και Ευρώπη, όντας κοντά στην προνομιούχο πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στη Serie A και μέσα στους κόλπο της πρόκρισης στους "32" του Europa League με δύο ματς να απομένουν.

Το τελευταίο διάστημα όμως οι "ροσονέρι" έχουν πέσει θύμα μίας απίστευτης κακοδαιμονίας που ρίχνει τον έναν μετά το άλλο νοκ-άουτ τους κεντρικούς αμυντικούς της, με τους Ρομανιόλι, Μουσάκιο και Καλντάρα να χάνουν αρκετούς αγώνες από εδώ και πέρα λόγω τραυματισμού και τον Τζενάρο Γκατούζο να έχει... ξεμείνει από στόπερ.

Ως συνέπεια, η διοίκηση του συλλόγου εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει πολύ σύντομα κίνηση για την απόκτηση αξιόπιστου σέντερ μπακ, με τους Μαλντίνι και Λεονάρντο να κοιτάζουν κυρίως περιπτώσεις παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι του 2019 που είναι πιο προσιτοί και δεν κινδυνεύει η Μίλαν να παραβιάσει το Financial Fair Play.

Chelsea's Gary Cahill (left) and Andreas Christensen react after conceding a second goal during the English League Cup 4th round soccer match between Chelsea and Derby County in London, Wednesday, Oct. 31, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Chelsea's Gary Cahill (left) and Andreas Christensen react after conceding a second goal during the English League Cup 4th round soccer match between Chelsea and Derby County in London, Wednesday, Oct. 31, 2018. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η "Corriere dello Sport" με σημερινό της δημοσίευμα, ένας από τους παίκτες που προτάθηκε αυτές τις ημερες στην Μίλαν και εξετάζεται σοβαρά είναι ο Γκάρι Κέιχιλ, με τον 32χρονο να μένει ελεύθερος από την ομάδα του δυτικού Λονδίνου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πέρα μάλιστα από το γεγονός πως λήγει το συμβόλαιό του στο φινάλε της σεζόν, ο έμπειρος Άγγλος μπακ (με 190 συμμετοχές στην Premier League από το 2012 που είναι κάτοικος "Στάμφορντ Μπριτζ") δεν υπολογίζεται από τον Μαουρίτσιο Σάρι και από την αρχή της σεζόν μετράει μόλις 20 λεπτά συμμετοχής στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ