ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Πάει για το κόλπο γκρόσο με Σάντρο Τονάλι

Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Μίλαν κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Μπρέσια για την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι, ο οποίος εδώ και καιρό θεωρούνταν κλεισμένος από την Ίντερ. Οι νερατζούρι τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη, όχι όμως με την Μπρέσια.

Η Μίλαν μπαίνει δυναμικά στο κόλπο για Σάντρο Τονάλι, σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Οι ροσσονέρι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Μπρέσια για την απόκτηση του 20χρονου Ιταλού αμυντικού μέσου.

Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ίντερ, η οποία μάλιστα έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του, εδώ και καιρό, ωστόσο δεν τα έχει βρει με την Μπρέσια.

Σε αυτό ακριβώς ποντάρει η συμπολίτισσα Μίλαν, η οποία προσεγγίζει πρώτα την ομάδα, προκειμένου να "κλέψει" από τους νερατζούρι τον "νέο Πίρλο". Ο Τονάλι έχει συμβόλαιο με την Μπρέσια ως το καλοκαίρι του 2022.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ