ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Οι οπαδοί έβγαλαν στη σέντρα τον Σούσο

AC Milan's Suso gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Suso gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Οι οπαδοί της Μίλαν άφησαν στην άκρη την κόντρα τους με τον Στέφανο Πιόλι και τα έβαλαν με τον Σούσο, με την επιθυμία τους για την απομάκρυνση του Ισπανού μεσοεπιθετικύ να γίνεται viral.

Ενός κακού μύρια έπονται και η φετινή Μίλαν επιβεβαιώνει αυτή τη λαϊκή ρήση σχεδόν σε κάθε ματς της Serie A. Η τελευταία απόδειξη έρχεται με το εντός έδρας 2-2 με την Λέτσε το βράδυ της Κυριακής, με το αποτέλεσμα αυτό να ρίχνει τους ροσονέρι στη 12η θέση της βαθμολογίας και να φέρνει νέα αναταραχή στο μιλανέζικο στρατόπεδο.

Έτσι, από εκεί που ήταν στο επίκεντρο της κριτικής ο Στέφανο Πιόλι και οι οπαδοί ζητούσαν από τη διοίκηση να μην τον προσλάβει, ξαφνικά οι ευθύνες μετατοπίστηκαν και μετά τη γκέλα του Πιόλι στην πρεμιέρα του στον πάγκο, το "ανάθεμα" έπεσε στον Σούσο.

Λίγο το γεγονός πως δεν μάρκαρε τον Καλντερόνι στη φάση του γκολ της ισοφάρισης στο 92', λίγο η άσχημη απόδοσή του τη φετινή σεζόν, το αποτέλεσμα ήταν το hashtag #SusoOut να γίνει viral στα social media.

H στατιστική μάλιστα δεν "βοηθάει" τον Ισπανό μεσοεπιθετικό αν αναλογιστεί κανείς πως ο Σούσο: είναι ο παίκτης της Μίλαν με τις περισσότερες αποτυχημένες ντρίμπλες (11), εκείνος που έχει χάσει περισσότερες φορές τη μπάλα (32) και εκείνος με τα λιγότερα κερδισμένα τάκλιν (2/7) στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν - Λέτσε 2-2: Κατήφορος δίχως τέλος για τους ροσονέρι
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ