ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Σπαλέτι φαβορί για τη νέα σεζόν

Inter Milan coach Luciano Spalletti reacts during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Sunday, May 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan coach Luciano Spalletti reacts during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Sunday, May 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το συμβόλαιο του Στέφανο Πιόλι με τη Μίλαν εκπνέει στο τέλος της σεζόν, η συνεργασία των δυο πλευρών πολύ δύσκολα θα επεκταθεί και το όνομα του Λουτσιάνο Σπαλέτι βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους ροσονέρι.

Το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα στην Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο καθώς η εξάπλωση του κορονοϊού έχει οδηγήσει στην αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας.

Το συμβόλαιο του Στέφανο Πιόλι με τη Μίλαν εκπνέει στο τέλος της σεζόν και η συνεργασία των δυο πλευρών πολύ δύσκολα θα επεκταθεί.

Ο Ζνόβιμιρ Μπόμπαν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική διεύθυνση της ομάδας και πλέον την επιλογή του επόμενου προπονητή θα κάνει αποκλειστικά ο Πάολο Μαλντίνι.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport σε θέση pole position για την τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο 61χρονος Ιταλός προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους των Ανκόνα, Ουντινέζε, Ρόμα - από δυο θητείες σε φριουλιάνι και τζαλορόσι - Ζενίτ. Τελευταία του ομάδα ήταν η έτερη του Μιλάνο, Ίντερ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ