ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ραϊόλα έκλεισε Σούσο και σπρώχνει Ιμπραχίμοβιτς στους ροσονέρι

AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC MIlan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 6, 2012. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC MIlan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 6, 2012. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είπε αντίο στους Γκάλαξι και άνοιξε αυτόματα την πόρτα της επιστροφής στην Serie A, με την Μίλαν να μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο για τον Σουηδό ελέω... Μίνο Ραϊόλα.

Το MLS και συγκεκριμένα οι Λος Άντζελες Γκάλαξι αποτέλεσαν το ποδοσφαιρικό σπίτι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από τον Μάρτιο του 2018 και μετά, όταν και αποφάσισε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, ωστόσο το φινάλε της καριέρας του θα λάβει χώρα σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο 38χρονος σούπερ σταρ αποχαιρέτησε τους οπαδούς των Γκάλαξι με ένα τρομερό ποστάρισμα, σήμα-κατατεθέν της ιδιαίτερης ψυχοσύνθεσής του, και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ άνοιξε την πόρτα της επιστροφής στο Καμπιονάτο όπου αγωνίστηκε για επτά ολόκληρα χρόνια για λογαριασμό των Γιουβέντους (2004-06), Ίντερ (2006-09) και Μίλαν (2010-12).

Αυτή τη στιγμή, τρεις είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του: Μίλαν, Νάπολι, Μπολόνια, με τους ροσονέρι να φαντάζουν ως ο επικρατέστερος επόμενος και τελευταίος σταθμός στην καριέρα του.

"Παίζοντας με τις πιθανότητες, μπορούμε να πούμε πως σε ένα παιχνίδι για τρεις, οι πιθανότητες είναι 60% υπέρ της Μίλαν και το υπόλοιπο 40% μοιράζεται σε δύο ίσα μέρη σε Νάπολι και Μπολόνια", αναφέρει η "Sportmediaset" με σημερινό της δημοσίευμα, με την ιταλική ιστοσελίδα να υποστηρίζει πως το μεγάλο πλεονέκτημα των Μιλανέζων έχει ονοματεπώνυμο: Μίνο Ραϊόλα.

Ibrahimovic's agent Mino Raiola arrives at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Ibrahimovic's agent Mino Raiola meet Barcelona FC President Sandro Rosell and Adriano Galliani today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ibrahimovic's agent Mino Raiola arrives at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Ibrahimovic's agent Mino Raiola meet Barcelona FC President Sandro Rosell and Adriano Galliani today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Και αυτό γιατί ο μάνατζερ του Σουηδού έχει πλέον για πελάτες τρεις παίκτες του Στέφανο Πιόλι, καθώς μετά από τους Ντοναρούμα και Ρομανιόλι συμφώνησε να εκπροσωπεί και τον Σούσο.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως η Μίλαν θα χρειαστεί τουλάχιστον 8.000.000 ευρώ για να μπορέσει να προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους στον Ιμπραχίμοβιτς, ενώ δεν αποκλείεται να βγάλει στο σφυρί και κάποιους ποδοσφαιριστές προκειμένου να βάλει και χρήματα στο ταμείο της τον Ιανουάριο και να τα σπρώξει για μεταγραφές, πέρα από αυτήν του "Ίμπρα".

Οι παίκτες που είναι πιθανό να παραχωρηθούν αν έρθουν αξιόλογες προτάσεις είναι οι Κεσιέ (κυρίως) Μπορίνι και Ροντρίγκες, με τους ροσονέρι να υπολογίζουν να βάλουν 60.000.000 ευρώ στα ταμεία τους για να ενισχύσουν και άλλο την ομάδα τους ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αντίο στο ποδόσφαιρο από Μοντολίβο με αιχμές για την Μίλαν
Μίλαν: Ο Μαλντίνι ονειρεύεται την επιστροφή του Αντσελότι
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ