ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ντανιέλ Μαλντίνι πήρε τη σκυτάλη από μπαμπά και παππού

Μίλαν: Ο Ντανιέλ Μαλντίνι πήρε τη σκυτάλη από μπαμπά και παππού

Στο ματς κόντρα στην Βερόνα ο Ντανιέλ Μαλντίνι έγραψε ιστορία στην Serie A καθώς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Μίλαν 35 χρόνια μετά τον πατέρα του Πάολο και 67 χρόνια μετά τον παππού του Τσέζαρε.

Η Μίλαν δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Βερόνα το απόγευμα της Κυριακής και να φτάσει στις τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Serie A ( έμεινε στο 1-1 στο Σαν Σίρο με τους Βερονέζους), παρόλα αυτά στο φινάλε του αγώνα οι τιφόζι της είχαν έναν πολύ καλό λόγο για να χαμογελούν.

Αυτός δεν ήταν άλλος από την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο στο 93ο λεπτό του Ντανιέλ Μαλντίνι, με τον νεαρό να γίνεται η τρίτη γενιά της οικογένειας Μαλντίνι που παίζει στην Μίλαν, μετά από τους Τσέζαρε και Πάολο.

Ο θρυλικός Τσέζαρε Μαλντίνι είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Serie A με τη φανέλα της Μίλαν πριν από 67 χρόνια και ο εμβληματικός Πάολο Μαλντίνι είχε κάνει ντεμπούτο πριν 35 χρόνια, με τον πεντάκις πρωταθλητή Ευρώπης με τους ροσονέρι να αγωνίζεται μάλιστα τελευταία φορά για αυτούς στις 31 Μαΐου 2009, δηλαδή 3.899 ημέρες πριν από το ντεμπούτο του γιου του!

Το δεύτερο παιδί του νυν τεχνικού διευθυντή της Μίλαν έχει γεννηθεί το 2001, ενώ το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία έρχεται μετά από την παρουσία του στον πάγκο στα ματς του πρωταθλήματος με Νάπολι και Σαμπντόρια καθώς και στο ματς Κυπέλλου με την ΣΠΑΛ.

Σημειώνεται πως ο Ντάνιελ Μαλντίνι αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της Μίλαν καλύπτοντας τη θέση του επιθετικού, έχοντας να επιδείξει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα της Primavera 6 γκολ και 4 ασίστ σε 9 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: Πολυβόλο η Λάτσιο, γκέλα για Μίλαν και Αταλάντα
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ