ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Μπόμπαν τηλεφώνησε σε Ιμπραχίμοβιτς μετά την προσφορά στον Ραϊόλα

FILE - In this March 31, 2018 file photo Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, acknowledges fans as he walks off the field after an MLS soccer match against the Los Angeles FC in Carson, Calif. Ibrahimovic and the LA Galaxy both announced Wednesday, Nov. 13, 2019 they are officially parting ways after two seasons. (AP Photo/Jae C. Hong, file)
FILE - In this March 31, 2018 file photo Los Angeles Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, acknowledges fans as he walks off the field after an MLS soccer match against the Los Angeles FC in Carson, Calif. Ibrahimovic and the LA Galaxy both announced Wednesday, Nov. 13, 2019 they are officially parting ways after two seasons. (AP Photo/Jae C. Hong, file) AP PHOTO/JAE C. HONG, FILE

Η Μίλαν μπήκε επίσημα στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ιμπραχίμοβιτς, με τον Μπόμπαν να μη μένει μόνο στην πρόταση προς τον Μίνο Ραϊόλα αλλά να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον παίκτη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές αυτή την εποχή με δεδομένο πως εκπνέει το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο τέλος του 2019 και όλα δείχνουν πως το τελευταίο μεγάλο του λιμάνι θα βρίσκεται στην Ιταλία.

Μίλαν, Μπολόνια (κυρίως) και Νάπολι (από πιο μακρινή απόσταση και με σαφώς λιγότερες πιθανότητες) είναι οι ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεών του, με την Μπολόνια να τον πολιορκεί στενά με τους Μιχάιλοβιτς και Ντι Βάιο και τους ροσονέρι να βάζουν στο παιχνίδι την Τετάρτη τους Μαλντίνι και Μπόμπαν.

Οι δύο άνδρες, που τρέχουν το μεταγραφικό σχεδιασμό των Μιλανέζων, είχαν ραντεβού με τον Μίνο Ραϊόλα όπου συζήτησαν μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει ο Σουηδός σούπερ σταρ τα κοκκινόμαυρα μετά την απολύτως πετυχημένη του διετία στο "Σαν Σίρο" (2010-2012), με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει μάλιστα και το παρασκήνιο αυτής της συνάντησης.

Μίλαν: Ο Μπόμπαν τηλεφώνησε σε Ιμπραχίμοβιτς μετά την προσφορά στον Ραϊόλα

Σύμφωνα λοιπόν με την ιταλική εφημερίδα, ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον παίκτη όπου προσπάθησε να τον πείσει να αποδεχτεί την πρόταση της Μίλαν ( "Γύρνα πίσω Ίμπρα", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος στο πρωτοσέλιδο), με τον παίκτη από την πλευρά του να υπόσχεται να δώσει τελική απάντηση εντός δύο εβδομάδων.

Όσον αφορά για το σχέδιο της Μίλαν, η "Gazzetta dello Sport" κάνει λόγο για πρόταση για εξάμηνο συμβόλαιο που ενδέχεται να επεκταθεί για άλλους 12 μήνες, με τους ροσονέρι να προσφέρουν το ποσό των 6.000.000 ευρώ στον Ιμπραχίμοβιτς για να πει το "si" σε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Την ώρα μάλιστα που είναι αρκετές οι φωνές που εκφράζουν σοβαρές αντιρρήσεις για την προσφορά ενός τέτοιου συμβολαίου σε παίκτη που έχει πατήσει τα 38 του χρόνια, οι Μαλντίνι και Μπόμπαν θεωρούν πως η ηλικία δεν είναι πρόβλημα και ότι ο Ιμπραχίμοβιτς είναι σε θέση να προσφέρει σημαντική βοήθεια με την ποιότητά του στην ομάδα, στο δρόμο προς την αναγέννησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ