ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Μαλντίνι "έκαψε" το χαρτί Ράνγκνικ για τον πάγκο

Paolo Maldini, right, and Zvonimir Boban look on during an Italian Serie A soccer match between Cagliari and Milan in Cagliari, Saturday, Jan. 11, 2020. (Spada(/LaPresse via AP)
Paolo Maldini, right, and Zvonimir Boban look on during an Italian Serie A soccer match between Cagliari and Milan in Cagliari, Saturday, Jan. 11, 2020. (Spada(/LaPresse via AP) SPADA(/LAPRESSE VIA AP

Ο Πάολο Μαλντίνι χαρακτήρισε την εμφάνιση της Μίλαν κοντρα στην Ίντερ στο ντέρμπι ως την καλύτερη την τελευταία πενταετία ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ράλφ Ράνγκνικ δεν έχει το κατάλληλο προφίλ για να αναλάβει τους ροσονέρι.

Η Μίλαν γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Ίντερ στο "Derby della Madonnina" πέφτοντας θύμα ανατροπής και αγνοεί την χαρά της νίκης κόντρα στη συμπολίτισσα εδώ και 4 χρόνια (30 Ιανουαρίου 2016 η τελευταία της επιτυχία, με σκορ 3-0), παρόλα αυτά ο Πάολο Μαλντίνι δεν έπεσε στα τάρταρα της απογοήτευσης.

Αιτία η πολύ καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του Στέφανο Πιόλι στα πρώτα 45 λεπτά, με τον θρύλο των ροσονέρι και νυν παράγοντα της ομάδας, να χαρακτηρίζει την εμφάνιση της Μίλαν στο ντέρμπι ως μία από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.

"Αν αναλύσουμε σωστά το ματς, κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, την καλύτερη εμφάνισής μας τα πέντε τελευταία χρόνια.

Υπάρχουν κάποια προβλήματα, τα ξέρουμε και δουλεύουμε για να τα λύσουμε. Δεν είμαστε τέλεια ομάδα και δουλεύουμε για να βελτιωθούμε και να αποφεύγουμε λάθη που μας κάνουν να χάνουμε ματς που δεν αξίζουμε να χάσουμε.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic scores his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic scores his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Αυτό μπορεί να συμβεί όχι μόνο σε μία νεαρή ομάδα αλλά και σε μία πολύ έμπειρη", τόνισε με δηλώσεις του στο ιταλικό "Sky Sport" ο Πάολο Μαλντίνι, για να προσθέσει αναφορικά με τον Ιμπραχίμοβιτς:

"Με εκπλήσσει, όχι με το πόσο σπουδαίος είναι αλλά με τη φυσική του κατάσταση. Έκανε προπονήσεις μόνος του και αμέσως έβαλε τη σφραγίδα του στην Serie A έχοντας δύο μήνες χωρίς ματς.

Στο ματς με την Γιουβέντους, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, θα βρεθούμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει κυριαρχήσει στο ιταλικό ποδόσφαιρο στα τελευταία επτά-οκτώ χρόνια".

Ο Μαλντίνι δεν έμεινε όμως μόνο στα αγωνιστικά θέματα αλλά δεν δίστασε να σχολιάσει και τα σενάρια από την Γερμανία που θέλουν τον προπονητή της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκνικ, να αναλαμβάνει θέση προπονητή και μάνατζερ τη νέα σεζόν στους Μιλανέζους.

"Τα έχω διαβάσει τα σενάρια. Με κάθε ειλικρίνεια και σεβασμό, ως αθλητικός διευθυντής, δεν νομίζω πως ο Ραλφ Ράνγκνικ διαθέτει το κατάλληλο προφίλ για έναν σύλλογο όπως είμαστε εμείς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ - Μίλαν: Τρέλα, πανικός, πανζουρλισμός με Τραμοντάνα και Κρουντέλι
Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς έριξε καρφί για Ίντερ παρά την 4άρα!
Ίντερ: Τρελοί πανηγυρισμοί με μπροστάρη Λουκακού
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ