ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Γκατούζο αποχαιρέτησε με σεβασμό τον Ιγκουαΐν

AC Milan's Gonzalo Higuain, right, celebrates with AC Milan coach Gennaro Gattuso after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Spal, at the San Siro stadium, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gonzalo Higuain, right, celebrates with AC Milan coach Gennaro Gattuso after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Spal, at the San Siro stadium, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Τζενάρο Γκατουζο άφησε τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν εκτός αποστολής της Μίλαν από τον αγώνα με την Τζένοα και σε συνέντευξη Τύπου μίλησε για την μεταγραφή του στην Τσέλσι αλλά και το διάδοχό του.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από το Μιλάνο και τη μετακόμισή του στο Λονδίνο άρχισε επίσημα.

Ο "Πιπίτα" δεν συμπεριλήφθηκε στην 23μελή αποστολή της Μίλαν για τον αγωνα της Δευτέρας κόντρα στην Τζένοα και ο Τζενάρο Γκατούζο ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν ήταν πνευματικά έτοιμος, για να μιλήσει στη συνέχεια για τη σχέση του με τον Αργεντινό τους τελευταίους μήνες.

"Σημερα πιστεύω ότι ήταν μία από τις άσχημες προπονήσεις από τότε που ανέλαβα την ομάδα με όλα αυτά που γράφονται. Η ομάδα ήταν ανήσυχη. Μίλησα με τον Ιγκουαΐν, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

Ο Λεονάρντο θα μιλήσει. Εγώ θέλω κόσμο έτοιμο, αυτή τη στιγμή ο Ιγκουαΐν δεν ήταν έτοιμος να έρθει με εμάς. Χάνουμε έναν σημαντικό παίκτη", δήλωσε αρχικά ο "Ρίνγκιο" και πρόσθεσε:

"Εάν επισημοποιηθεί η αποχώρηση του Ιγκουαΐν θα σας πω για τα χαρακτηριστικά του Πιάτεκ και τί μπορεί να δώσει. Δεν απογοητεύτηκα από τον Ιγκουαΐν, ήμουν και εγώ παίκτης.

Συμπεριφέρθηκε πολύ καλά, αποδέχομαι την επιλογή που έκανε. Ο σεβασμός παραμένει, το ίδιο συνέβη και με τον Μπονούτσι. Θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω εκείνος και εμείς θα έπρεπε να κάνουμε κάτι παραπάνω για να τον αξιοποιήσουμε καλύτερα.

Στο ματς με την Τζένοα θέλω να πολεμήσω έχοντας παίκτες που να είναι πνευματικά έτοιμοι και αυτή τη στγμή ο Ιγκουαΐν δεν ήταν".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ