ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο γιος του Πάολο Μαλντίνι υπέγραψε μέχρι το 2024

Benfica's Florentino Luis slides in from behind as he defends AC Milan's Daniel Maldini during the second half of an International Champions Cup soccer match, Sunday, July 28, 2019, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Mary Schwalm)
Benfica's Florentino Luis slides in from behind as he defends AC Milan's Daniel Maldini during the second half of an International Champions Cup soccer match, Sunday, July 28, 2019, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Mary Schwalm) AP PHOTO/MARY SCHWALM

Η ποδοσφαιρική δυναστεία του ονόματος Μαλντίνι στην Μίλαν συνεχίζεται, με τον γιο του Πάολο, Ντάνιελ, να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους ροσονέρι μέχρι το 2024.

Μετά τον εμβληματικο Τσέζαρε και τον θρυλικό Πάολο, το όνομα Μαλντίνι συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Μίλαν, μέσω του γιου του Πάολο Μαλντίνι και εγγονού του Τσέζαρε Μαντίνι, Ντάνιελ.

Ο 18χρονος πλέον παίκτης έκανε το ξεπέταγμά του την περασμένη σεζόν στην ομάδα Νέων των ροσονέρι (Primavera) πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 26 συμμετοχές, ενώ μέσω αυτής κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, μετρώντας ήδη συμμετοχές στην Κ-19 της εθνικής Ιταλίας.

Εδώ και λίγες ώρες πάντως μπορεί να καμαρώνει και για ένα ακόμα γεγονός και αυτό δεν είναι άλλο από την υπογραφή που έβαλε σε νέο συμβόλαιο που τον κρατάει στην Μίλαν μέχρι το 2024.

Το εντυπωσιακό με τον Ντάνιελ είναι πως σε αντίθεση με τον παππού Τσέζαρε, τον μπαμπά Πάολο και τον μεγαλύτερο αδερφό του Κρίστιαν, που όλοι τους έπαιζαν στην άμυνα, εκείνος διακρίνεται στην επίθεση είτε παίζοντας στα άκρα είτε αγωνιζόμενος ως 10άρι.

"Είναι οργανωτής και σκόρερ, το Νο 10. Από την οικογένεια, είναι ο μόνος με αυτές τις ικανότητες. Είναι σαν ποιητής με τη μπάλα στα πόδια του.

Χρησιμοποιεί τόσο το δεξί όσο το αριστερο πόδι. Σε αυτόν βλέπω τον χαρακτήρα μου και το πώς ήμουν εγώ στην ηλικία του σε θέμα σωματοδομής.

Πάνω-κάτω όπως πολλοί είδαν σε εμένα τον πατέρα μου. Αυτό έχει να κάνει με τα γονίδια", είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο νυν τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, που είχε την ευτυχία να είναι παρών στα γραφεία των ροσονέρι όταν ο γιος του υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ