ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Νέο μπάσιμο για τον Λούκας Τορέιρα

Arsenal's Lucas Torreira, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Arsenal's Lucas Torreira, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Μίλαν δεν κατάφερε πέρσι να υπογράψει τον Λούκας Τορέιρα, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα όμως είναι έτοιμη να κάνει νέο μπάσιμο για τον μέσο της Άρσεναλ το φετινό καλοκαίρι.

Παρότι τα πάντα έχουν "παγώσει" στο ποδόσφαιρο, οι ομάδες κάνουν δειλά δειλά έναν υποτυπώδη σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο -όποτε αυτή ξεκινήσει. Η Μίλαν, για παράδειγμα, επιχειρεί να κάνει νέο μπάσιμο για την απόκτηση του Λούκας Τορέιρα.

Ο 24χρονος μέσος της Άρσεναλ αποτέλεσε στόχο των ροσονέρι το περσινό καλοκαίρι, δίχως όμως να προκύψει συμφωνία για τη μετακίνησή του από το Λονδίνο στο Μιλάνο. Στην ιταλική ομάδα σχεδιάζουν να κάνουν δεύτερη προσπάθεια, από την στιγμή που ο παίκτης έχει χάσει τη θέση του από τον Ματέο Γκεντουζί.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport πάντως, το έργο της Μίλαν δεν θα είναι δύσκολο για ακόμη έναν λόγο αφού η Νάπολι ενδιαφέρεται επίσης για τον παίκτη.

AP Photo/Jon Super

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ