ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: "Ναυάγιο" με Ράνγκνικ και ανανέωση με Πιόλι

AC Milan's manager Stefano Pioli gives instructions to his players during a Serie A soccer match between AC Milan and Parma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, July 15, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's manager Stefano Pioli gives instructions to his players during a Serie A soccer match between AC Milan and Parma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, July 15, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η εξαιρετική εικόνα της Μίλαν στο δεύτερο μισό της σεζόν ανάγκασε τη διοίκηση να οδηγήσει σε "ναυάγιο" τη συμφωνία με τον Ραλφ Ράνγκνικ και να ανανεώσει το συμβόλαιο του Στέφανο Πιόλι μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Προπονητής της Μίλαν μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα παραμείνει ο Στέφανο Πιόλι. Ο Ιταλός προπονητής κατάφερε να κερδίσει νέο συμβόλαιο χάρη στην εξαιρετική πορεία των "ροσονέρι" στο δεύτερο μισό της σεζόν και ειδικά μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Οι Μιλανέζοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον 54χρονο τεχνικό, ενώ την ίδια στιγμή το deal με τον Ραλφ Ράνγκνικ οδηγήθηκε σε "ναυάγιο". Ο Γερμανός ήταν ο "εκλεκτός" του Εκτελεστικού Διευθυντή της Μίλαν, Ιβάν Γκαζίδη προκειμένου να αποτελέσει το νέο προπονητή της ομάδας απ' τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή πορεία της Μίλαν (τρίτη σε βαθμούς στη Serie A μέσα στο 2020) ανάγκασαν τους διοικούντες την ιταλική ομάδα να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράνγκνικ είχε αξιόλογη πορεία κι ως αθλητικός διευθυντής της Λειψίας, αλλά ουδέποτε οι δύο πλευρές συζήτησαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σύμφωνα με το Kicker, αφού στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει ο Πάολο Μαλντίνι.

Η ανακοίνωση για Πιόλι:

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ