ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν - Μπέτις: Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ιγκουαΐν για το 1-1!

AC Milan's Gonzalo Higuain is challenged by Betis' Aissa Mandi, right, during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gonzalo Higuain is challenged by Betis' Aissa Mandi, right, during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Μίλαν είχε τη μεγαλύτερη ευκαίρια για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μπέτις στις καθυστερήσεις, όμως την σπατάλησε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν (VIDEO).

Απέναντι στον Ολυμπιακό ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν "χτύπησε" στο δεύτερο μέρος και έπαιξε ρόλο (με το γκολ του) στην ανατροπή της Μίλαν εις βάρος των Πειραιωτών, όμως στον αγώνα κόντρα στην Μπέτις ο Αργεντινός επιθετικός δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός όταν βρέθηκε φάτσα με το γκολ.

Αναφερόμαστε στη φάση του 45+1', με τον "Πιπίτα" να βγαίνει ωραία στο κενό χώρο μετά από κάθετη πάσα που δέχτηκε και να αποφεύγει περίτεχνα τον κίπερ Λόπεθ, για να καθυστερήσει όμως στη συνέχεια και να δώσει την ευκαιρία σε αμυντικό να βάλει την κόντρα πριν κάνει το πλασέ στην άδεια εστία.

Με αυτό τον τρόπο μάλιστα οι "ροσονέρι" έμειναν χωρίς τελική προσπάθεια εντός εστίας στο πρώτο μέρος, κάτι που συνέβη και την περασμένη Κυριακή, στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ίντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ