ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Μετά τον Ζλάταν ακολουθεί ο Τοντιμπό

Inter Milan's Romelu Lukaku, right, controls the ball in front Barcelona's Jean-Clair Todibo during the Champions League, group F soccer match between Inter Milan and F.C. Barcelona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku, right, controls the ball in front Barcelona's Jean-Clair Todibo during the Champions League, group F soccer match between Inter Milan and F.C. Barcelona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Μίλαν έπεισε τον Ζαν-Κλερ Τοντιμπό και προχωρά στην απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα του 19χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα γίνει το δεύτερο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα μετά τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Μπορεί στη ροσονέρα πλευρά του Μιλάνο όλοι να κινούνται στο ρυθμό της επιστροφής του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αλλά οι Ζνόβιμιρ Μπόμπαν, Πάολο Μαλντίνι και Ιβάν Γκαζίδης συνεχίζουν να κλείνουν τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα της ιταλικής ομάδας.

Ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό ήταν από την αρχή ο μεγάλος στόχος της Μίλαν για την άμυνα, αλλά ο 19χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε ενδοιασμούς. Άνθρωποι της ομάδας ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη και έπεισαν τον ποδοσφαιριστή.

Τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Μπαρτσελόνα στη Μίλαν με τους ροσονέρι να διατηρούν οψιόν αγοράς του μετά το πέρας αυτού ύψους 18.000.000 ευρώ.

Ο Τοντιμπό ήταν προφανές ότι δεν έβρισκε χώρο και χρόνο στα πλάνα του προπονητή των μπλαουγκράνα, Ερνέστο Βαλβέρδε. Έχει αγωνιστεί μόλις σε δυο ματς πρωταθλήματος και σε ένα (κόντρα στην Ίντερ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων) στο Champions League.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ