ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Λήστεψαν υπό την απειλή όπλου τον Καστιγέχο

AC Milan's Samu Castillejo controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Samu Castillejo controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο επιθετικός της Μίλαν, Σάμου Καστιγέχο, αποκάλυψε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram πως έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο Μιλάνο.

Μία πολύ άσχημη εμπειρία βίωσε την Τρίτη (9/6) ο Σάμου Καστιγέχο, με τον 25χρονο επιθετικό της Μίλαν να αποκαλύπτει μέσω Instastory πως έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο Μιλάνο.

"Είναι όλα εντάξει στο Μιλάνο; Μόλις με λήστεψαν δύο άνδρες, προτάσσοντάς μου όπλο στο πρόσωπό μου", έγραψε για την περιπέτειά του ο 25χρονος επιθετικός.

Μίλαν: Λήστεψαν υπό την απειλή όπλου τον Καστιγέχο

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Milannews.it", ο Καστιγέχο οδηγούσε το αμάξι του όταν τον σταμάτησαν οι δύο άνδρες μπροστά σε φανάρι, για να του στρέψουν όπλο στο πρόσωπό του και να καταφέρουν έτσι να του αποσπάσουν ένα πολύ ακριβό ρολόι.

Σημειώνεται πως ο Καστιγέχο έγινε μέλος των ροσονέρι το καλοκαίρι του 2018, έναντι 21.300.000 ευρώ από την Βιγιαρεάλ, με τον Ισπανό να μετράει τη φετινή σεζόν 1 γκολ και 4 ασίστ σε 19 επίσημα παιχνίδια με τους διαβόλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ