ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Κοντά στον Σομποσλάι

Ο Ντομινίκ Σομποσλάι μονομαχεί με τον Ντάνι Καρβαχάλ στο Ζάλτσμπουργκ - Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ντομινίκ Σομποσλάι μονομαχεί με τον Ντάνι Καρβαχάλ στο Ζάλτσμπουργκ - Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Η Μίλαν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 19χρονου Ούγγρου μέσου, Ντομινίκ Σομποσλάι, από τη Ζάλτσμπουργκ αντί 25.000.000 ευρώ.

Η Ζάλτσμπουργκ κατέκτησε το έβδομο διαδοχικό πρωτάθλημα στην Αυστρία, εκμεταλλευόμενη στο έπακρον την παρανομία της ΛΑΣΚ Λιντς που ενώ ήταν πρώτη παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο, και ο Ντομινίκ Σομποσλάι ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιταλία.

Η Μίλαν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 19χρονου Ούγγρου μέσου αντί 25.000.000 ευρώ. Οι ροσονέρι κινήθηκαν αποφασιστικά τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ και νίκησαν τις Παρί Σεν-Ζερμέν και Άρσεναλ, οι οποίες επίσης ενδιαφέρθηκαν για τον ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε ο Σομποσλάι ήταν διακαής πόθος του Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν τη νέα σεζόν διαδεχόμενος τον Στέφανο Πιόλι. Ο Σομποσλάι γεννήθηκε στη Βουδαπέστη και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΜΤΚ πριν μετακινηθεί στα αντίστοιχα της Βιντεότον.

Το 2017 πήγε στη Ζάλτσμπουργκ, όπου έκανε και το ξεπέταγμά του. Την τρέχουσα σεζόν πέτυχε 7 γκολ σε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 2 γκολ σε 6 συμμετοχές στο κύπελλο και 1 γκολ σε 5 συμμετοχές στο Champions League.

Photo credits: AP Photo/Kerstin Joensson

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ