ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Κοντά στον Κορέα

Atletico Angel Correa controls the ball during the Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Paul White)
Atletico Angel Correa controls the ball during the Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Η Μίλαν έχει συμφωνήσει με τον Άνχελ Κορέα ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο για τον 24χρονο Αργεντινό εξτρέμ.

Πολύ κοντά στο μετακομίσει από τη Μαδρίτη στο Μιλάνο βρίσκεται ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Άνχελ Κορέα. Οι ροσονέρι έχουν έλθει ήδη σε συμφωνία με τον μεσοεπιθετικό της Ατλέτικο σύμφωνα με το έγκυρο αργεντίνικο δίκτυο, Tycsports.

Οι διαπραγματεύσεις της Μίλαν με τους κολτσονέρος συνεχίζονται και παρά τη διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί συμφωνία.

Οι Μαδριλένοι ζητούν το ποσό των 50.000.000 ευρώ για συναινέσουν στην αποδέσμευση του Κορέα, η Μίλαν προσφέρει λιγότερα. Ο Νοτιοαμερικανός είναι εισήγηση του νέου τεχνικού της ιταλικής ομάδας, Μάρκο Τζαμπάολο, ενώ την υπόθεση χειρίζεται ο πανίσχυρος Πορτογάλος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες.

Ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα σταθεί εμπόδιο στην μετακίνηση του συμπατριώτη του στην ομάδα του Μιλάνο.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ