ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Κοντά σε νέα συμφωνία με Ιμπραχίμοβιτς - Ντοναρούμα

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates with Giacomo Bonaventura after scoring his side's 2nd goal on a penalty, during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at the Rome Olympic stadium, Saturday, July 4, 2020. (Spada/LaPresse via AP)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates with Giacomo Bonaventura after scoring his side's 2nd goal on a penalty, during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at the Rome Olympic stadium, Saturday, July 4, 2020. (Spada/LaPresse via AP) SPADA/LAPRESSE VIA AP

Οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τζανλουίτζι Ντοναρούμα εμφανίζονται διατεθειμένοι να υπογράψουν νέα συμβόλαια συνεργασίας με την Μίλαν μετά απο το ραντεβού που είχαν αμφότεροι με τον μάνατζέρ τους, Μίνο Ραϊόλα.

Η παραμονή του Στέφανο Πιόλι στο Σαν Σίρο δεν έφερε μόνο την ακύρωση της συμφωνίας που είχε η διοίκηση της Μίλαν με τον Ραλφ Ράγκνικ αλλά και έναν άλλο, διαφορετικό αέρα στα αποδυτήρια των ροσονέρι.

Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει από την εξέλιξη που φαίνεται πως υπάρχει στις περιπτώσεις των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, με τους δύο παίκτες να μπαίνουν σε ελικόπτερο τους περίμενε στο προπονητικό κέντρο των ροσονέρι και να κατευθύνονται στο σπίτι του μάνατζέρ τους, Μίνο Ραϊόλα, στο Μόντε Κάρλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", η αλλαγή κατεύθυνσης απο πλευράς Μίλαν στο θέμα του προπονητή έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφαση των δύο παικτών για το μέλλον τους, με τον Σουηδό επιθετικό και τον Ιταλό πορτιέρε να εμφανίζονται πρόθυμοι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τους ροσονέρι.

Ο "Ίμπρα", ο οποίος γίνεται 39 ετών τον Οκτώβριο, φέρεται να έχει αποδεχτεί πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021, με τα χρήματα που θα πάρει στον έναν χρόνο που έρχεται να είναι σε άμεση εξάρτηση με τις εμφανίσεις του και τα αποτελέσματα της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει προοπτική να συνεχίσει στους Μιλανέζους από ένα άλλο πόστο αφού κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, πιθανότατα ως πρεσβευτής τους.

Όσον αφορά στον 21χρονο Ντοναρούμα, το υπάρχον συμβόλαιο που τον δένει με την ιταλική ομάδα έχει ισχύ ως τον Ιούνιο του 2021, τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δέχτηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο μεχρι το 2022 με αντάλλαγμα να μπει ρήτρα που θα του επιτρέπει να φύγει με ένα ποσό κάτω των 50.000.000 ευρώ αν η Μίλαν δεν εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League τη σεζόν 2021-22.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ