ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Κίνδυνος βαριάς καμπάνας για παραβίαση του Financial Fair Play

AC Milan's Argentine Gonzalo Higuain, second right, celebrates with teammates after scoring their side's first goal against Real Madrid during the Santiago Bernabeu trophy soccer match between Real Madrid and AC Milan at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Saturday, Aug. 11, 2018. (AP Photo/Andrea Comas)
AC Milan's Argentine Gonzalo Higuain, second right, celebrates with teammates after scoring their side's first goal against Real Madrid during the Santiago Bernabeu trophy soccer match between Real Madrid and AC Milan at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Saturday, Aug. 11, 2018. (AP Photo/Andrea Comas) AP

Η Μίλαν κινδυνεύει να πληρώσει πρόστιμο 20.000.000 ευρώ για την παραβίαση του Financial Fair Play. Επίσης, υυπάρχει η πιθανότητα να μην της επιτραπεί να δηλώσει κάποιον παίκτη τον Ιανουάριο για τη συνέχεια του Europa League.

Με βαρύ πρόστιμο κινδυνεύει η Μίλαν για παραβίαση του Financial Fair Play. Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα δεν αποκλείεται να πληρώσει ένα ποσό της τάξεως των 20.000.000 ευρώ!

Η παραβίαση του FFP είχε δημιουργήσει κίνδυνο ευρωπαϊκού αποκλεισμού, αλλά ανατράπηκε η υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, το οποίο γύρισε την υπόθεση πίσω στην UEFA για να επιβάλλει μια διαφορετική ποινή.

Όπως επισημαίνει η Repubblica, αυτή θα είναι χρηματική και θα φτάνει το ιλιγγιώδες ποσό των 20.000.000 ευρώ. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να μην επιτραπεί στην εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού να δηλώσει επιπλέον παίκτη τον Ιανουάριο για τη συνέχεια του Europa League, εφόσον περάσει από τον όμιλο και προχωρήσει στον θεσμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ