ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Καθησύχασε τους οπαδούς για τον τραυματισμό του Ιμπραχίμοβιτς

Μίλαν: Καθησύχασε τους οπαδούς για τον τραυματισμό του Ιμπραχίμοβιτς
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μίλαν εξέδωσε ανακοίνωση όπου γνωστοποιεί πως η αποθεραπεία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από τον τραυματισμό στην γάμπα οδεύει καλώς και πως θα κάνει νέες εξετάσεις σε περίπου 10 ημερες.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποχώρησε τραυματίας από προπόνηση της Μίλαν στις 25 Μαΐου και αρχικά υπήρχαν φόβοι πως πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που ενδεχομένως να τον έθετε νοκ-άουτ ως το τέλος της σεζόν, ωστόσο τα μηνύματα που έρχονται από τους ροσονέρι είναι ενθαρρυντικά όσον αφορά στον Σουηδό επιθετικό τους.

Με το που επέστρεψε από την πατρίδα του ο "Ίμπρα" υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στη γάμπα του, με την Μίλαν να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης και να αναφέρει πως "η αποθεραπεία του εξελίσσεται καλά, χωρίς επιπλοκές και σε περίπου δέκα ημέρες αναμένεται νέο τσεκ-απ".

Το σίγουρο είναι πως ο 38χρονος φορ θα λείψει από το μεγάλο ραντεβού της Μίλαν με την Γιουβέντους στον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia (1-1 το πρώτο ματς στο Μιλάνο) που θα λάβει χώρα στις 12 Ιουνίου (εκτός από τραυματίας, είναι και τιμωρημένος) και μένει να διαπιστωθεί πότε θα γίνει η οριστική επάνοδός του στα γήπεδα.

Κάτι που -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα γίνει τη φετινή σεζόν φορώντας τη φανέλα της Μίλαν, λίγο πριν πάρει την απόφασή του για την ομάδα στην οποία θα ολοκληρώσει την καριέρα του τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ