ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Η μοναξιά του Γκατούζο στο πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport

AC Milan coach Gennaro Gattuso waits for the start of a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Gennaro Gattuso waits for the start of a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η εντός έδρας ήττα της Μίλαν από την Φιορεντίνα έχει φέρει τον Τζενάρο Γκατούζο να βλεπει εφιάλτες με υποψήφιους διαδόχους του και η "Gazzetta dello Sport" αποτύπωσε το κλίμα με εντυπωσιακό τίτλο.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είχε τη δύσκολη αποστολή να οδηγήσει την Μίλαν στο δρόμο των επιτυχιών στα τρία τελευταία ματς του 2018 και άρχισε με το... αριστερό, καθώς οι "ροσονέρι" γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Φιορεντίνα στο "Σαν Σίρο" και γκρεμίστηκαν από την 4η θέση της βαθμολογίας.

Πλέον, υπάρχουν τα ματς με Φροζινόνε (26/12, εκτός έδρας) και SPAL (29/12, εντός έδρας) για να σωθεί η παρτίδα, σύμφωνα όμως με τα τελευταία δημοσιεύματα, ακόμα και να γίνει το "2 στα 2" ουδείς μπορεί να εγγυηθεί για την παραμονή του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο.

"Η κρίση ανοίγει νέα σενάρια. Η σκιά του Βενγκέρ πάνω από τον Γκατούζο", αναφέρει χαρακτηριστικά στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η "Tuttosport", ενώ ακόμα πιο ενδεικτικός του άσχημου κλίματος στο ροσονέρο στρατόπεδο είναι ο τίτλος της "Gazzetta dello Sport".

"Γκατούζο, ένας άνθρωπος μόνος. Καθοριστικά δύο επόμενα παιχνίδια. Λεονάρντο και Μαλντίνι αφήνουν το Μιλανέλο. Υπό κρίση ο Γκατούζο. Το μέλλον του θα κριθεί στο Λονδίνο", αναφέρει η εφημερίδα, επιλέγοντας μία φωτογραφία με το... απλανές βλέμα του Γκατούζο.

Μίλαν: Η μοναξιά του Γκατούζο στο πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ