ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Η απόλυση Γκατούζο πήρε (μικρή) αναβολή!

AC Milan coach Gennaro Gattuso looks to the players prior to the start of the Italian Cup, first leg semifinal soccer match between Lazio and AC Milan at the Olympic stadium in Rome, Italy, Tuesday, Feb.25, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
AC Milan coach Gennaro Gattuso looks to the players prior to the start of the Italian Cup, first leg semifinal soccer match between Lazio and AC Milan at the Olympic stadium in Rome, Italy, Tuesday, Feb.25, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η διοίκηση της Μίλαν αποφάσισε τελικά να στηρίξει τον Τζενάρο Γκατούζο μέχρι τη λήξη της σεζόν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν ωστόσο πως το διαζύγιο είναι προ των πυλών.

Τα σύννεφα της απόλυσης που είχαν γίνει πυκνά και είχαν μαζευτεί πάνω από το προπονητικό κέντρο του Μιλανέλο απομακρύνθηκαν και ο Τζενάρο Γκατούζο θα είναι εκείνος που θα καθοδηγεί από τον πάγκο την Μίλαν μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/4) στα γραφεία του συλλόγου με την παρουσία του Καλαβρέζου τεχνικού και των Μαλντίνι, Λεονάρντο και Γκαζίδη, με τους παράγοντες των "ροσονέρι" να ανανεώνουν στο φινάλε του ραντεβού την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του "Ρίνγκιο".

Η συνάντηση κορυφής διήρκεσε γύρω στη μία ώρα και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ το κλίμα ήταν αρκετά καλό, παρά το γεγόνος πως η Μίλαν είναι πλέον εκτός 4άδας και χρειάζεται να προσπεράσει στη βαθμολογία την Ρόμα (και την Αταλάντα αν πάρει θετικό αποτέλεσμα με την Ουντινέζε το βράδυ της Δευτέρας) για να βγει στο νέο Champions League.

Τα ίδια μέσα πάντως είναι κατηγορηματικά ως προς το μέλλον του Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία, καθώς θεωρούν πως οι πέντε βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η ομάδα του στις επτά τελευταίες αγωνιστικές και ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας από την Λάτσιο θα του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

"Όποια και αν είναι τα αποτελέσματα στο φινάλε, οι δρόμοι του Γκατούζο και του συλλόγου θα χωρίσουν.

Οι προπονήσεις στο Μιλανέλο θα ξαναρχίσουν την Τρίτη και δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους οι Λεονάρντο και Μαλντίνι για να μιλήσουν στα αποδυτήρια και να θέσουν τους παίκτες προ των ευθυνών τους", αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ηλεκτρονική έκδοση της "Corriere dello Sport", που θεωρεί πως είναι ειλημμένη απόφαση η απόλυση του Γκατούζο πριν μπει ο Ιούνιος.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ