ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Δελεάζει με 300.000.000 λίρες τον Ποτσετίνο!

Tottenham manager Mauricio Pochettino, left, and Tottenham's Christian Eriksen applaud the fans at the end of the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. Tottenham won 2-0. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham manager Mauricio Pochettino, left, and Tottenham's Christian Eriksen applaud the fans at the end of the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. Tottenham won 2-0. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Οι άνθρωποι της Μίλαν θέλουν πάση θυσία να δώσουν τέλος στην κυριαρχία της Γιουβέντους από τη νέα σεζόν και για αυτό έχουν αποφασίσει να δώσουν "τρελά λεφτά" για να πάρουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στη θέση του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι ο άνθρωπος που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στο να μπει η Τότεναμ στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν τα τελευταία χρόνια τον τίτλο στην Premier League, όμως δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να βγάζει αλλού το παντεσπάνι του.

Ναι μεν ο ίδιος έχει δηλώσει πως επιθυμεί να παραμείνει στα "σπιρούνια", ειδικά τώρα που μπήκαν στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδό τους, το "Tottenham Hotspur Stadium" που κόστισε 1.000.000.000 λίρες, όμως την ίδια ώρα η Μίλαν κάνει σχέδια για να τον κάνει δικό της στο φινάλε της σεζόν.

Ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρει να βγει στο νέο Champions League, ο Τζενάρο Γκατούζο δεν φαίνεται πως δεν έχει πολλές πιθανότητες παραμονής, με τους διοικούντες τον μιλανέζικο σύλλογο να θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην προσπάθειά τους να εκτοπίσουν την Γιουβέντους από την κορυφή της Serie A και για το λόγο αυτό να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Mirror", οι "ροσονέρι" έχουν έτοιμο το ποσό των 300.000.000 λιρών, το οποίο θα προσφέρουν στον Ποτσετίνο για να κάνει μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι σε περίπτωση που αποδεχτεί την πρότασή τους.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ