ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Αυτοί φεύγουν αν δεν βγει στο Champions League

Italy goalkeeper Gianluigi Donnarumma, left, and teammate Alessio Romagnoli walk on the pitch during a visit to the Luz stadium in Lisbon, Sunday, Sept. 9, 2018. Italy will play Portugal Monday in a UEFA Nations League soccer match. (AP Photo/Armando Franca)
Italy goalkeeper Gianluigi Donnarumma, left, and teammate Alessio Romagnoli walk on the pitch during a visit to the Luz stadium in Lisbon, Sunday, Sept. 9, 2018. Italy will play Portugal Monday in a UEFA Nations League soccer match. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Μίλαν, αν δεν καταφέρει να προκριθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν, θα ψάξει για έσοδα προχωρώντας σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών της, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα.

Η Μίλαν τέσσερις στροφές πριν την ολοκλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος βρίσκεται στην 7 θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απέχει 3 βαθμούς από την Αταλάντα, η οποία είναι στην 4 θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Γκατούζο θα αποτελέσει παρελθόν από τους “ροσονέρι” το καλοκαίρι, ενώ επίκεινται και αλλαγές στο ρόστερ. Ειδικά, αν ο στόχος της πρόκρισης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεν επιτευχθεί, τότε αναμένονται σημαντικές πωλήσεις, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα “calciomercato”.

Άλλωστε, η Μίλαν έχει παρουσιάσει έλλειμμα στον προϋπολογισμό της και η UEFA την απειλεί με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του 2022-23 και 2023-24, εάν δεν διορθώσει τα οικονομικά της. Έτσι, αν δεν βρει έσοδα από το Champions League, τότε θα το κάνει μέσω μεταγραφών.

Πρώτος στη λίστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιταλία, είναι ο Τζίτζι Ντοναρούμα. O 20χρονος τερματοφύλακας με ατζέντη τον διαβόητο Μίνο Ραϊόλα, είχε έρθει σε σύγκρουση με τη διοίκηση των “ροσονέρι”το καλοκαίρι του 2017, όμως πλέον όλα είναι καλά. Το συμβόλαιο του λήγει το 2021 και η Μίλαν θα ψάξει να βγάλει κέρδος απ’ αυτόν.

Ήδη έχει συνδεθεί το όνομα του με την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τα ιταλικά μίντια. Οι Γάλλοι θέλουν έναν τερματοφύλακα, ειδικά αν αποχωρήσει ο Μπουφόν το καλοκαίρι, καθώς μένουν μονάχα με τον Αρεολά. Η ιταλική ομάδα μπορεί να βγάλει 50.000.000 ευρώ από την περίπτωση του.

Επιπλέον, υποψήφιος προς αποχώρηση, αν η Μίλαν δεν προκριθεί στο Champions League, είναι και ο Αλέσιο Ρομανιόλι. O 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, με την Γιουβέντους, σύμφωνα με τους Ιταλούς, να τον γλυκοκοιτάζει. Πάντως, απ’ τον Ρομανιόλι οι “ροσονέρι” μπορούν να βάλουν στα ταμεία τους τουλάχιστον 60.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν: Η απόλυση Γκατούζο πήρε (μικρή) αναβολή!
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ