ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Αποχωρεί ο Μαλντίνι, φαβορί ο Άλμστατ

IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - ICC ambassadors Paolo Maldini, left, Sir Alex Ferguson and Stephen Ross, co-founder RSE Ventures, right, watch the 2017 International Champions Cup presented by Heineken launch on Tuesday, March 21, 2017, in New York. (Adam Hunger/AP Images for International Champions Cup)
IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - ICC ambassadors Paolo Maldini, left, Sir Alex Ferguson and Stephen Ross, co-founder RSE Ventures, right, watch the 2017 International Champions Cup presented by Heineken launch on Tuesday, March 21, 2017, in New York. (Adam Hunger/AP Images for International Champions Cup) AP IMAGES FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

Ο Πάολο Μαλντίνι είναι έτοιμος ν' αποχωρήσει από τη Μίλαν και το φαβορί για το ρόλο του τεχνικού διευθυντή των ροσονέρι είναι ο Γερμανός, Χέντρικ Άλμστατ.

Μπορεί κάθε αγωνιστική δραστηριότητα να έχει ανασταλεί στην Ιταλία λόγω κορονοϊού, αλλά η Μίλαν κάνει τις κινήσεις της με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν.

Έτσι κι αλλιώς οι ροσονέρι θα είναι αρκετά αλλαγμένοι. Πιθανότατα χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, σχεδόν σίγουρο με άλλο προπονητή - ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι το φαβορί για την αντικατάσταση του Στέφανο Πιόλι - αλλά και με άλλο τεχνικό διευθυντή.

Ο Ζνόβιμιρ Μπόμπαν έλυσε ήδη τη συνεργασία του ενώ έτοιμος ν' αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν είναι και ο Πάολο Μαλντίνι.

Φαβορί για να τον αντικαταστήσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή είναι ο Γερμανός, Χέντρικ Άλμστατ. Ο 47χρονος είναι βοηθός του Ιβάν Γκαζίδη, στην εκτελεστική διεύθυνση της ομάδας του Μιλάνο. Διατέλεσε τεχνικός διευθυντής στην Άστον Βίλα για ένα χρόνο (2015-16)

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ