ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ανακοίνωσε τον Τονάλι

Μίλαν: Ανακοίνωσε τον Τονάλι

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι με τη μορφή δανεισμού απ' την Μπρέσια αντί 10.000.000 ευρώ, ενώ διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 30.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2021.

Παίκτης της Μίλαν είναι με κάθε επισημότητα ο Σάντρο Τονάλι. Οι ροσονέρι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 20χρονου χαφ με τη μορφή δανεισμού απ' την Μπρέσια αντί 10.000.000 ευρώ, ενώ διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 30.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2021.

Για να ενεργοποιηθεί η οψιόν, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, θα πρέπει να συμπληρώσει έναν αριθμό συμμετοχών. Την περσινή σεζόν, ο νεαρός μέσος πραγματοποίησε 36 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Coppa Italia, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας επτα ασίστ.

Ο Τονάλι θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια στη θέση του, με τους Ιταλούς να τον παρομοιάζουν με τον Αντρέα Πίρλο. Γι' αυτό το λόγο, ενδιαφέρθηκε έντονα η Ίντερ, αλλά τελικά ο ίδιος επέλεξε τη Μίλαν, την οποία υποστηρίζει από πιτσιρικάς. Μάλιστα, επέλεξε το "8" λόγω του αγαπημένου του, Τζεναρο Γκατούζο.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ