ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Ιγκουαΐν κόντρα στον Ολυμπιακό η Μίλαν

AC Milan's Gonzalo Higuain, second from right, celebrates with his teammates Hakan Calhanoglu, right, Suso and Franck Kessie, after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Gonzalo Higuain, second from right, celebrates with his teammates Hakan Calhanoglu, right, Suso and Franck Kessie, after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μίλαν για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι επιλογές του Γκατούζο.

Πήρε... απουσία με Έμπολι και στην Σασουόλο, όμως ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν έκανε αγώνα δρόμου και τελικά ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, καθώς είναι μέσα στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Τζενάρο Γκατούζο για τον αγώνα του Europa League με τον Ολυμπιακό.

Μένει να δούμε αν θα βρεθεί και στην 11άδα ο "Πιπίτα" κόντρα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ή θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης των "ροσονέρι" ο Κουτρόνε (δεν έχει ξεκινήσει φέτος κάποιο ματς ως βασικός), με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως οι δύο τους ερίζουν για τη φανέλα του βασικού.

Σε περίπτωση πάντως που ο Γκατούζο δεν θελήσει να ρισκάρει και επιλέξει τον Κουτρόνε, τότε ο Αργεντινός θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα στον αγώνα πρωταθλήματος της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στην Κιέβο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ:

Τερματοφύλακες: Τζ.Ντοναρούμα, Ρέινα

Αμυντικοί: Καλάμπρια, Λασάλτ, Μουσάκιο, Ροντρίγκες, Ρομανιόλι, Σαπάτα

Μέσοι: Μπακαγιοκό, Μπίγλια, Μποναβεντούρα, Κεσιέ

Επιθετικοί: Μπορίνι, Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο, Κουτρόνε, Ιγκουαΐν, Σούσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ