ΜΙΛΑΝ

Μαστούρ: "Έπρεπε να επιλέξω τον Άγιαξ αντί για τη Μίλαν"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρώην wonderkid της Μίλαν, Χασίμ Μαστούρ, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε από τη Λαμία, υποστήριξε ότι έπρεπε να επιλέξει τις ακαδημίες του Άγιαξ κι όχι των ροσονέρι.

Στα 16 του ήταν το ποδοσφαιρικό wondwekid όλης της υφηλίου. Ο 21χρονος σήμερα, Χασίμ Μαστούρ, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που αναπτύχθηκαν και δεν έκανε την καριέρα που όλοι προέβλεπαν.

Η Μίλαν δεν τον εμπιστεύτηκε, τον παραχώρησε δανεικό σε Μάλαγα και Τσβόλε, ενώ πέρυσι βρέθηκε στη Λαμία. Ακόμη και η εν Ελλάδι θητεία του αποδείχθηκε βραχύβια. Η συνολική του παρουσία δεν ξεπέρασε τα διακόσια λεπτά, όντας βασικός μόνο στα δυο παιχνίδια Κυπέλλου, ενώ σε αυτές τις έξι παρουσίες δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ.

Ο Μαστούρ μίλησε στο TodoMercadoWeb και υποστήριξε ότι εάν γυρνούσε το χρόνο πίσω θα επέλεγε τις ακαδημίες του Άγιαξ κι όχι της Μίλαν.

"Όλος αυτός ο ντόρος που έγινε με το όνομά μου σε μικρή ηλικία, έκανε πολλούς ατζέντηδες να βλέπουν στο πρόσωπό μου πώς θα βγάλουν χρήματα. Αυτό με άφησε πίσω ποδοσφαιρικά. Στη Μίλαν πέρασα καλά, ήταν οικογένεια για μένα. Αλλά, εάν γυρνούσα το χρόνο πίσω σε ηλικία 14 ετών θα επέλεγα τον Άγιαξ, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί για εμένα", υποστήριξε ο Χασίμ Μαστούρ ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Ελλάδα με τη φανέλα της Λαμίας:

"Τραυματίστηκα μετά από τα πρώτα ματς που έπαιξε κι αποφάσισα ότι έπρεπε να γυρίσω στην Ιταλία για αποθεραπεία. Οι γιατροί, εκεί, εντόπισαν ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που είχαν πει στην Ελλάδα. Γι' αυτό και μου συνέστησαν μεγαλύτερη χρονικά θεραπεία. Αποφασίσαμε με τον Ραϊόλα να φύγουμε από την Ελλάδα κι επιλέξαμε να μείνουμε στην Ιταλία. Τις επόμενες ημέρες θ' ανακοινώσω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ