ΜΙΛΑΝ

Μαλντίνι: "Εάν δεν τελειώσει η σεζόν, θα είναι καταστροφή"

Paolo Maldini, right, and Zvonimir Boban look on during an Italian Serie A soccer match between Cagliari and Milan in Cagliari, Saturday, Jan. 11, 2020. (Spada(/LaPresse via AP)
Paolo Maldini, right, and Zvonimir Boban look on during an Italian Serie A soccer match between Cagliari and Milan in Cagliari, Saturday, Jan. 11, 2020. (Spada(/LaPresse via AP) AP PHOTO

Ο Πάολο Μαλντίνι τόνισε ότι η χρονιά πρέπει να ολοκληρωθεί κανονικά και επεσήμανε ότι η οικονομική ζημιά για τις ομάδες θα είναι τεράστια.

Μπορεί έχει εγκαταλείψει τους αγωνιστικούς χώρους όμως η παρουσία του σε ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Μίλαν τον κάνει να βλέπει τα πράγματα πια από άλλη οπτική πλευρά. Ο λόγος φυσικά για τον Πάολο Μαλντίνι.

Ο θρυλικός αμυντικός της Μίλαν μίλησε με τον Κριστιάν Βιέρι στο κανάλι του τελευταίου και σχολίασε τις εξελίξεις.

Ο Πάολο Μαλντίνι τόνισε ότι η χρονιά πρέπει να ολοκληρωθεί κανονικά και επεσήμανε ότι η οικονομική ζημιά για τις ομάδες θα είναι τεράστια.

"Πρέπει να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν. Εάν δεν τελειώσει, θα είναι καταστροφή. Πολλοί δεν θα πλήρωναν, οι ομάδες θα χρεοκοπούσαν. Πρέπει να προσπαθήσουμε, αλλά προτεραιότητα είναι η υγεία. Εάν υπάρχουν συνθήκες, είναι σωστό να προσπαθήσουμε. Εάν δεν αναγκάσουμε τους εαυτούς μας , δεν θα ξεκινήσουμε ξανά. Και η οικονομική ζημιά θα είναι τεράστια", τόνισε ο τενχικός διευθυντής της Μίλαν

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ