ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κόλπο γκρόσο" με Γκοντίν ετοιμάζει η Μίλαν!

Uruguay's Luis Suarez, left, and Diego Godin celebrate after the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Uruguay's Luis Suarez, left, and Diego Godin celebrate after the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Η Μίλαν θέλει να ενισχυθεί με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες τον Ιανουάριο και σύμφωνα με την "Corriere dello Sport" ένα από τα μεγάλα "χτυπήματά" της θα είναι αυτό του Ντιέγκο Γκοντίν!

Η κακοδαιμονία των τραυματισμών έχει "τσακίσει" την Μίλαν και έχει κάνει τον Τζενάρο Γκατούζο να τα βάζει με την τύχη του (εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Καλντάρα, Μπίγλια, Τσαλχάνογλου), όμως την ίδια ώρα οι παράγοντες των "ροσονέρι" δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Κάθε άλλο...

Οι Μιλανέζοι εμφανίζονται δραστήριοι μετά την είσοδο των Λεονάρντο και Πάολο Μαλντίνι στο διοικητικό σχήμα, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να φέρνουν τους δύο άνδρες (και ειδικά τον Βραζιλιάνο) να έχουν χτυπήσει πολλές πόρτες ώστε να ανέβει άμεσα το ποιοτικό επίπεδο της ομάδας και να διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της στο Champions League της νέας σεζόν.

Ήδη, τα ονόματα των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Σεσκ Φάμπρεγας "παίζουν δυνατά" στο ρεπορτάζ του μιλανέζικου συλλόγου ώστε να μετακομίσουν στο "Σαν Σίρο" μέσα στη χειμερική μεταγραφική περίοδο, ενώ δεν αποκλείεται η ιταλική ομάδα να αποτελέσει σύντομα το νέο σταθμό στην καριέρα του Γιάγια Τουρέ μετά τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα πάντως με σημερινό αποκαλύπτικό ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport" που είναι και βασικό θέμα στο πρωτοσέλιδο της Πέμπτης (22/11), ο Λεονάρντο θέλει να πετύχει "κόλπο γκρόσο" με την απόκτηση του Ντιέγκο Γκοντίν, ο οποιός δεν έχει ανανεώσει με την Ατλέτικο στην οποία αγωνίζεται από το 2010, και το συμβόλαιό του λήγει στο φινάλε της σεζόν.

"Χτύπημα Λεονάρντο: Έχει στο χέρι την κολώνα της Ατλέτικο. Ο Ουρουγουανός αμυντικός έχει συμβόλαιο που εκπνέει και δεν προτίθεται να το ανανεώσει. Μπορεί να υπογράψει από τον Ιανουάριο και να ενταχθεί στην Μίλαν από τον ερχόμενο Ιούνιο", αναφέρει χαρακτηριστικα η "Corriere dello Sport" για το φλερτ των Μιλανέζων με τον Γκοντίν.

"Κόλπο γκρόσο" με Γκοντίν ετοιμάζει η Μίλαν!

Τον Ουρουγουανό μπακ τον παρακολουθεί πάντως από το καλοκαίρι του 2018 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ στο παιχνίδι της διεκδίκησής του δεν αποκλείεται να μπει και η Γιουβέντους που βρίσκεται και εκείνη στο κυνήγι ενός έμπειρου και αξιόπιστου παίκτη για το κέντρο της άμυνας της.

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ